SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   "Kalecimiz mükemmel oynadı" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36034)

ddolphiner 08.05.2013 21:31

"Kalecimiz mükemmel oynadı"

[IMG]http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2013/5/08/riza-calimbay.jpg[/IMG]

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor'a 6-0 yenilerek elenen Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Maçtan önce ne konuştuysak maalesef hiçbirini sahaya yansıtamadık" dedi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu sezon hem kupa maçlarını hem ligi birlikte götürmeye çalıştıklarını ancak dar kadrolarının bulunduğunu ve bunun sıkıntılarını yaşadıklarını ifade etti.

İlk defa kupada oynatmak zorunda kaldıkları oyuncuları olduğunu belirten Çalımbay, "İki gün önce çok büyük atmosferde büyük maçtan çıktık. Bugün ilk yarıda istediklerimizi yapamadık ama oyunu dengede tuttuk. ikinci yarı maalesef defansta inanılmaz hatalar yaptık. Adrian'ın, Volkan'ın verkaçları ile 4 oyuncu oyundan düştü" dedi.

Yememeleri gereken golleri yediklerini kaydeden Çalımbay, "Kalecimiz bana göre mükemmel oynadı, bu kadar gol yemesini rağmen. Çıkardığı topları dahi arkadaşlarımız, Trabzonspor'dan önce davranıp alamadı. Kalecimiz penaltıyı bile çıkardı, onu da alamadılar" diye konuştu.

"Maçtan önce ne konuştuysak maalesef hiçbirini sahaya yansıtamadık" diyen Çalımbay, şöyle devam etti:

"Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Trabzonspor takımı hak ettiği bir galibiyet aldı. Bizden daha arzuluydular, mükemmel şekilde taraftarlarıyla birleştiler ve bunu sahaya yansıttılar. Maalesef bizim arkadaşlar da uyudular. Bazı arkadaşların kafasında herhalde lig bitmiş gibi oynuyorlar ama bizim önümüzde iki kritik maçımız var. Onun farkında değiller ama biz getireceğiz. Kardemir Karabükspor ile oynayacağız. Yapacak bir şey yok. Kadromuz bu, bu oyuncularla ligi bitirmek durumundayız."

Artık bu maçı unutup dersler çıkarmaları gerektiğini anlatan Çalımbay, şunları kaydetti:

"Diğer maçlara iyi konsantre olalım ki rahatlayalım. Sivasspor camiasının bu seneden büyük dersler çıkarması gerekiyor herkesin, tek bizim değil. Saha içi, saha dışında hatalar yapıldı. Bu da Sivasspor'a çok zarar verdi. Burada antrenör, futbolcu her zaman gidicidir ama Sivasspor kalıcıdır. Bazı şeyleri de yönetim, taraftarın yapması lazım. Bu seneyi inşallah hep beraber atlatırız ama kesinlikle Sivasspor'un bu seneden iyi dersler çıkarması gerekiyor. Trabzonspor'u tebrik ediyoruz."

-Sivassporlu futbolcular-

Sivassporlu Hakan Arslan ise farklı skor aldıkları için taraftarlardan ve camiadan özür dileyerek, "İlk maçı ne kadar önde bitirip avantajlı gözüksek de gollerin lazım olduğunu biliyorduk. Bunun bilincindeydik. İstediğimiz performansı ortaya koyamadık. İkinci yarı peş peşe yediğimiz goller bizi demoralize etti" dedi.

Pedriel ise "Maçla ilgili söyleyecek fazla bir şey yok. İlk yarıda da ikinci yarıda da pek bir şey yapmadık. Sahada gereken mücadeleyi gösteremedik. Trabzonspor'u kutluyoruz" diye konuştu.

sebasteia 08.05.2013 21:33

Cevap: "Kalecimiz mükemmel oynadı"

biraz onuru olan futbolcu ve teknik heyetten kim varsa, dönüş yolunda uçaktan atlasın. heykelini dikeceğim! altına da yazacağım bu adam dünyanın en onurlu adamıydı diye!

EneS ElmaS 08.05.2013 21:34

Dalgamı geçiyor Rıza hoca bizimle?

RoKeT 08.05.2013 21:34

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah
Biri biterken öbürü de başlar vermesin allah
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah

Rıza Çalımbay Aşıklarını arıyorum Gören söylesin

adres58 08.05.2013 21:35

Bu ne yaa, afedersiniz bizimle şeymi geçiyor bu adam... Onurlu mağlubiyet bu olsa gerek, hey Allahım deli olacağım resmen...

antik58 08.05.2013 21:37

Ben küçükken tahtaya çivi çakardım parayıda top yapıp arkdaslarla oynardık ama orda bile 6 tane golü atamazdık neredeyse, sahaya KÜTÜK diksek daha az yerdik. Ne dar kadroymuş bir genişletemediler hep taraftarın suçu!!!

58_SEMİH_58 08.05.2013 21:37

Doğru söyledin hoca sahanın en iyisi Borjan'dı ve 6 gol yiyerek maçı tamamladı.Diğer oyunculara hiç girmeye gerek yok zaten.

Lan bir kerede benim hatam de,benim şuçum de,özür diliyorum de be adam!

etlidöktürek 08.05.2013 21:39

yarım düzine gol den sonra kalecimiz mükemmel oynadı diyen bir teknik direktör bu şehrin halkıyla dalga geçiyor demektir.. :mad::mad::mad:

Çılgın Türk 08.05.2013 21:39

[QUOTE]Kalecimiz bana göre mükemmel oynadı, bu kadar gol yemesini rağmen.[/QUOTE]

Kaleci mükemmelken skor 6-0 ise mükemmel olmasaydi skor ne olurdu hoca?

antik58 08.05.2013 21:41

EN SİNİR OLDUĞUM CÜMLE;

''Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız''

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:22.