![]() |
Sözde yorumcu (!) olcay Çakır
Dünkü malum utanç gecesinde yayıncı kuruluşun sözde yorumcusu olcay çakır efendiden inciler :
1- Volkan ve olcan malesef iyi değiller, malesef kartopu gibiler maç içinde acilen kendilerini toplamaları lazım bu böyle olmaz 2- Trabzonspor oyunda değil kendilerini vermeleri lazım, malesef adrian istenen katkıyı vermiyor 3- Trabzon bir gol yerse [B]PLAKA[/B] yapmış olacak ( gülümsemeler ), sivas pozisyon bulursa eğer trabzon o golü yer ( espriler falan ) Sen kimsin koca bir camiayla kendince dalga geçiyorsun, sana ve seni o ekrana çıkaran yayıncı kuruluşa yazıklar olsun . Dün sırf ben 4 kez kanalı aradım şikayet belirttim, maçı sessiz sedasız izleyen tepkisiz kalan taraftara da yazıklar olsun Bu şahsiyetin twitter adresi : @OlcayCakirr |
Cevap: Sözde yorumcu (!) olcay Çakır
bir takımın sahibi olmazsa böyle olur işte...dalgada geçerler, hakkında yenir, herşey olur...bu tepkiyi taraftardan önce kulübün resmi yollardan yapması gerekir...uyumaya devammm
|
[QUOTE=SenSetik;852951]bir takımın sahibi olmazsa böyle olur işte...dalgada geçerler, hakkında yenir, herşey olur...bu tepkiyi taraftardan önce kulübün resmi yollardan yapması gerekir...uyumaya devammm[/QUOTE]
Evet üstad herkese iyi uykular . Unutmayalım Biz ligin tek borçsuz kulübüyüz bu gaz bize daha 15 sene gider tabi düşmezsek |
Bu kadar takılmayın arkadaşlar lobimiz yok sahip çıkanımız yok yorumcuda dalga geçer spikerde
|
yazıklar olsun o yav...lara işleri güçleri fb-ts finali olmasıydı onuda başardılar.Onun için bunlara karsı herzaman formda olcaksın iyi oynayacksın,taktik olarak mudahale edeceksin oyuna... velhasılı kelam eze eze yeneceksin.O zaman SİVASSPORU konuşurlar.Yoksa başka türlü konuşmazlar,hiç bosuna uğrasmayın...
|
[B]Ben dışarıdan Sivasspor'a hakaret eden dalga geçen hiç kimseye kızmıyorum.Çünkü içeride takımı bir yerlere getiremeyecek insanlara körü körüne destek olan insanları görünce içimden birşey yapmak gelmiyor.Zaten en büyük kötülüğü içimizdekiler yapıyor onlara karşı birşey yapamıyoruz dışardakine ne diyelim?[/B]
|
dün istbuldan maça gidim sabah bu sabahda döndüm taraftarı köşeye kıstıran emniyete yazıklar olsun ayakabılarımızın altınakadar arandık didik didik ben okadar maça gitim böyle ezilmedim bizim taraftarımız 2 yüz kişi futbolcumuzda rıza hocaya göre hiç yok kısıtlı bu takımın ikisenedir başında futbolcu kısıtlı diycene zamanında ara bul al bak yılmaz vural hocaya futbolcuda aldırdı seninde üstüne çıktı azıcık kenddine bak futbolcumuz kısıtlı diyip durma televziyonlarda kaptan dedimi ne oldunu unutuyosun ufak bi örnek bak antepde senden kötüydü hocası deyişdi derdi bidi sende iysin hoşsun am bize hoca olmazsın
|
haddini aşmış. ama hangi birine yetişelim...
|
Malesef Olcay Cakir gibi tipler sporun o güzel rekabetene balta vuruyor,hakemin Sivasspor legine vermedigi ve macin kaderini degistirecek penaltiyi konusmalar,futboldaki kesin kural,rakibe bile bile atilan tekme direk kirmizi kart,bunlari konusmazlar,ondan sonrada futbol bilgileri herkezden üstünmüs gibi ahkam keserler,densizler.
|
Dün kü maçta bana sorarsanız yine skandal hakem kararları var. Kamile atılan dirsek direkt kırmız kart ve penaltıydı. Olcay Çakır gibi tipler Türk Futbolunun içine etmiş 4 Büyük Takımın yalaka yorumcularıdır. Atılan dirseği görmeyen hakem nasıl olurda Volkana yapılan o hareketi oradan görüyor anlamak mümkün değil.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51. |