SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Elimizde kalacak futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36118)

cengo64 22.05.2013 19:56

Elimizde kalacak futbolcular

Bence bu başlık yönetimin bu sene çok zorlanabileceğini gösteriyor.R.Carlos şu bir hafta Sivasspor kasetlerini izleyecek ve kimleri takımda görmek istediğini söyleyecek.Bence bu dönemde Carlos un en iyi yardımcı adayı Hayrettin olur.Merak ettim kadroya baktım kimler kalır diye.Borjan ,Korcan,Murat Akça,Ziya,Erhan,Kadir,Atıf,Ümit,Ertuğrul.Ben bu 9 u kalır diyorum
Bence Grociski Piech.Erman,Adem,Cerny,Uğur,Fatty,Navratılde gidecekler arasında.Değilse de olması lazım.O zaman kadoya en az 16 futbolcu gerekir 25 kişilik kadro için.Bunun 10 u yabancı olabilir.Bunları Carlosa bırakırız muhtemel.Bonservis ortalamaları 1.5 milyon dolar olsa 15 milyon dolarlık bütce vermek lazım adama.Elimizde Atıf hariç hep defansif oyuncular var.Carlos iyi tercihler yaparda iyi bir hucum hattı olusturursa şampiyon bile olabiliriz yani.Ama yönetimin işi zor olacak.Bir kişiye fazla yetki vermek de riskli olabilir.

Soyözen 22.05.2013 20:01

Cevap: Elimizde kalacak futbolcular

Ortalama 1.5 milyon dolarlık futbolcular bence hayal. Üstelik saydıkların arasından Erhan zaten gitti, Kadir de gitmek üzere. Bir de Ertuğrul demişsin o kim?

Velhasıl pek mantıklı gelmedi bana bu yorum.

Morten58 22.05.2013 20:04

Erhan Güven gitti.

Kadir Bekmezci - Kayseri Erciyesspor'da !!!

59yigido58 22.05.2013 20:04

carlos tamam dedi kesin direktör yeni sezonda mecnun başkan bizzat gidip rusyaya işi bitirdi brezilya lig 1 yada lig 2 den kaliteli 6 yabancı carlos faktörüyle gelirse birkaçta yerli takviyeyle bu takım kafaya oynar yeterki doğru tercihler yapılsın

cengo64 22.05.2013 20:08

Pardon Ertuğrul değil Hakan Arslan.Erhan ve Kadir de gittiyse elimizde 7 futbolcu kalıyor.Bu başlık yönetimin işinin zorlugunu göstermek için açıldı.Riskli bir dönem.

u2sivasspor 22.05.2013 21:34

15 milyon euro harcayacak kadar bütçemiz olsa bu sene rıza hocanın isteiği oyuncuları alır avrupaya giderdik nerden vereceğiz o kadar parayı

kngal yiğido 22.05.2013 21:40

Gerçek canla dişle oynayan gelsin maç seçen gelmesin yeter

MeD_Turc 22.05.2013 22:03

Ne anlatıyon dayı sen :)) 16 futbolcu laZim diyo sanarsin amele meydanindan adam topluyu begenmedigin ugur kavugun bonservisi kac para haberin varmi senin zinciri kiran yorum acmasin şurda

hüso58 22.05.2013 22:09

hacı abi takımın temeliyle oynamaya başladık bnce bu çok kötü oldu ve içimden bi sesde carlos gelmicek ve küme düşecez diyor :(gelsede durum farketmicek gibi ama inşallah yanılırım)

fatihcan58 22.05.2013 22:21

O kadar adamı gönderdikten sonra ne gerek var takımın tamamını gönderseydin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:22.