SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Carlos Sivasta Yerel Basın Nerede (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36169)

karamik 03.06.2013 12:45

Carlos Sivasta Yerel Basın Nerede

Artık bardak taşmıştır ilimizde yayın yapan bu şehrin ekmeğini yiyen ama zerre kadar yayıncılık ilkeleriyle uyuşmayan yayınlar bizleri üzmektedir yıllardır süren basiretsiz yayıncılık anlayışı Roberto Carlos gibi bir yıldızın sivas'a gelmesiyle iyice gün yüzüne çıkmıştır.Geçen sezon başında Elazığ ile oynanan hazırlık maçını bir Elazığ kanalından izleme şansı bulan taraftarların o günkü tepkileri görülüyorki hiç kale alınmamıştır.

Stadyumun temel atma töreni ,Carlosun hem istanbul hem sivasta hava alanı karşılama görüntüleri ve son olarak 4 eylül stadyumundaki karşılamayı pas geçiyor olması artık sabrımızı taşırmıştır.Köy şenlikleri,piknikler ve reklamlarla dopdolu bir yayıncılık ilkesini benimseyen bu kanalları artık yaşadıkları şehre dönmelerini tüm sivaslılar adına istiyoruz.

Morten58 03.06.2013 12:46

Cevap: Carlos Sivasta Yerel Basın Nerede

[QUOTE=karamik;859267]Artık bardak taşmıştır ilimizde yayın yapan bu şehrin ekmeğini yiyen ama zerre kadar yayıncılık ilkeleriyle uyuşmayan yayınlar bizleri üzmektedir yıllardır süren basiretsiz yayıncılık anlayışı Roberto Carlos gibi bir yıldızın sivas'a gelmesiyle iyice gün yüzüne çıkmıştır.Geçen sezon başında Elazığ ile oynanan hazırlık maçını bir Elazığ kanalından izleme şansı bulan taraftarların o günkü tepkileri görülüyorki hiç kale alınmamıştır.

Stadyumun temel atma töreni ,Carlosun hem istanbul hem sivasta hava alanı karşılama görüntüleri ve son olarak 4 eylül stadyumundaki karşılamayı pas geçiyor olması artık sabrımızı taşırmıştır.Köy şenlikleri,piknikler ve reklamlarla dopdolu bir yayıncılık ilkesini benimseyen bu kanalları artık yaşadıkları şehre dönmelerini tüm sivaslılar adına istiyoruz.[/QUOTE]

Kemal Caglayan , Abdullah Yigit ve Nail Sertakan gibi isimler oradaydi , ama yayini bir tek Ligtv yapti.

Trt Haber'de oradaydi.

karamik 03.06.2013 12:48

Biz canlı yayın istiyoruz arkadaş dün Carlos istanbula indiği sıralarda SRT meydanda 50 kişininin katıldığı akülü araba dağıtım törenini canlı yayınlıyordu şu olay canlı yayın değeri taşımıyorsa diyecek bişey bulamıyorum.

SivasLady 03.06.2013 12:54

[B][QUOTE=Morten58;859269]Kemal Caglayan , Abdullah Yigit ve Nail Sertakan gibi isimler oradaydi , ama yayini bir tek Ligtv yapti.

Trt Haber'de oradaydi.[/QUOTE]

bakin arkadas ne güzel yazmis, hepsi orda olmasina ragmen sadece Lig TV canli yayin yapmis
bu tesadüf olamaz :rolleyes:
belki sadece LigTv canli yayin hakkina sahip olmustur,
durumu bilmeden hemen yerel basinimizi kötülemeyelim lütfen

bende cok düsündüm bu konuda neden yapmadilar diye
cünkü hepimiz isterdik Yerel basinimiz bu canli yayini yapsin ama yapmadilar
istemediklerinden degildir herhalde diye düsündüm, büyük bir olay, yeni TD geliyor birde Roberto Carlos ve onlar yayin yapmiyorlar, kesin istemediklerinden degildir

konuyu bilmeden Yerel Basini suclamiyalim[/B]

Salim58 03.06.2013 12:57

[QUOTE=karamik;859270]Biz canlı yayın istiyoruz arkadaş dün Carlos istanbula indiği sıralarda SRT meydanda 50 kişininin katıldığı akülü araba dağıtım törenini canlı yayınlıyordu şu olay canlı yayın değeri taşımıyorsa diyecek bişey bulamıyorum.[/QUOTE]

[B]SRT nin canlı yayın yaptığından eminmisiniz ? ben SRT nin canlı yayın aracının olmadığını biliyordum dün alındıysa bişey diyemem.:)[/B]

karamik 03.06.2013 12:58

[QUOTE=SivasLady;859275][B]

bakin arkadas ne güzel yazmis, hepsi orda olmasina ragmen sadece Lig TV canli yayin yapmis

cünkü hepimiz isterdik Yerel basinimiz bu canli yayini yapsin ama yapmadilar
istemediklerinden degildir herhalde diye düsündüm, büyük bir olay, yeni TD geliyor birde Roberto Carlos ve onlar yayin yapmiyorlar, kesin istemediklerinden degildir

konuyu bilmeden Yerel Basini suclamiyalim[/B][/QUOTE]

Dün sivas'a hava alanına indi orada alırsınız yayına haydi onuda geçtim stadyum çıkışında kurarsın kameraları çıkış anında canlı alırsın carlosu onuda geçtim yeni stadyum temeli atıldı atıldı bilmem ne köyü pikniğini yayınladılar yaw bari canlı yayın vermiyorsunuz alt yazı felan geçin yayın izni diyorlarda bu nasıl bir izin ki birtek sivas kanalları alamıyor geçen sezon hazırlık maçı yayınladı elazığ kanalı biz oradan maçımızı izledik.

4eylül 03.06.2013 12:59

ligtv parayı vermiş düdüğü çalmiş bu yayından sivasspor tabiki bir ücret almıştır

DoomsDay58 03.06.2013 13:22

Yerel basına mı kaldık gözünüzü seveyim bırakın bu 3.sınıf televizyoncuları ya çok önemli bi şey olduğunda ulusal kanallarda görüyoruz olmayanları da burada okuyoruz yerel basın hala bahar şenliği,türkü programı gibi şeyleri yayınlamaya devam etsin 2005'ten beri onlar olmadan nasıl devam ediyorsak yine öyle devam ederiz bunları tekrar tekrar dile getirmeye artık gerek yok.

Salim58 03.06.2013 13:37

[QUOTE=SivasLady;859275][B]

cünkü hepimiz isterdik Yerel basinimiz bu canli yayin yapsin ama yapmadilar

konuyu bilmeden Yerel Basini suclamiyalim[/B][/QUOTE]

Birazda ben bildiğim araştırdığım kadarı ile ilave yapayım:

[B]SRT[/B]'nin canlı yayın aracı yok.

[B]TV58[/B] Satıldı.

[B]Sipaş Vizyon [/B]canlı yayın yapan sadece bu var ama buda canlı yayın hakkı [B]alamadığı[/B] veya [B]verilmediği[/B] zaman malesef canlı yayın yapamıyor.

[B]Bende gurbette olduğum için herkesten çok bende canlı yayın istiyorum ama olmayınca olmuyor. Sivas yerel TV lerini sağunduğum düşünülmesin sadece bildiklerimi kısaca anlatmaya çalıştım okadar.:)[/B]

RoKeT 03.06.2013 13:50

Bizim kanallarda Cinsel güç artırıcı satma peşinde

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:25.