![]() |
Yaz Okulu Kayıtları Başladı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40687&token=13942[/IMG]
Sivasspor’umuz, 8-13 yaş arası çocuklar için açtığı Yaz Futbol Okulu kayıtları başladı. 17 Haziran tarihinde sona erecek olan kayıtların ardından kulüp tesislerimizde 8-13 yaş arasındaki çocuklara 2 ay boyunca futbol eğitimi verilecek. Futbol okuluna çocuğunu kayıt ettirmek isteyen ailelerin, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Kulübümüz Bilet Satış Gişesi'nden alacakları formu dolduracak ve Ak Bank Sivas Merkez Şubesi'nde Sivasspor Kulübü adına açılan hesap numarasına 100 TL futbol okulu kayıt ücretini yatırmaları gerekiyor. Bilgi almak isteyenler Altyapı Sorumlusu İbrahim Yiğit (Tel: 0541 556 9120) ile irtibat kurabilir. Sivasspor.org.tr |
Cevap: Yaz Okulu Kayıtları Başladı
Istanbulda yok heralde
|
[B]Sivasspor alt yapısını Hakkı Hocaoğlu çalıştırıyor.
Hiç sivasslı yok 1 tane oynuyan var oda stoper Gidiyor dışardan Sakaryadan felan dolduruyor getiriyor Biri bu olaya el atsın. Yeter artık Sivaslıları kovuyolar haberiniz varmı? bilmem İsterseniz araştırın Ben sallamasyon söylemiyorum.[/B] |
[QUOTE=RoKeT;860097][B]Sivasspor alt yapısını Hakkı Hocaoğlu çalıştırıyor.
Hiç sivasslı yok 1 tane oynuyan var oda stoper Gidiyor dışardan Sakaryadan felan dolduruyor getiriyor Biri bu olaya el atsın. Yeter artık Sivaslıları kovuyolar haberiniz varmı? bilmem İsterseniz araştırın Ben sallamasyon söylemiyorum.[/B][/QUOTE] Bu tür söylemler yenilir yutulur cinsten değil, araştırmayı gerektirecek konudur. Hakkı kardeşimizin böyle bir inisiyatif kullandığını tahmin etmek bile istemiyorum. Alt yapının, bölge çocuklarından olması o bölge çocuklarına verilen değeri gösterir. |
bende yakın kaynaklardan edindiğim bilgiler neticesinde belki 3. veya beş yıl önce yapılan şeyler bugün yapılıyor gibi burada tartışılıyor şu an a2 de en az 6 sivaslı gencimiz bulunmaktadır vede şu an hakkı hoca alt yapıdan ayrılmıştır görevi bırakmıştır yorum yapacak arkadaşların dikkatine hayırlı kandiller
|
hakkı hocaoğlu hoca görevden ayrılmıştır yorum yapan arkadaşalr lütfen araştırıp daha sağlıklı yorum yapsınlar bilgilerinize selm saygılar
|
[QUOTE=Rallim58;860151].......................
Alt yapının, bölge çocuklarından olması o bölge çocuklarına verilen değeri gösterir.[/QUOTE] [B]Düşünceme uygun bir telefon aldım. Gerek Yaz Okulu gerekse A2 olarak bilinen takımda tamamen Sivas gençliğini altyapıda yetiştirmek, A kadroya futbolcu yetiştirmek olduğu şeklindedir. ROKET nickli kardeşimizin söylemide geçmişe yönelik bir uygulama olma ihtimalinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum.[/B] [QUOTE=kaptann58;860184]bende yakın kaynaklardan edindiğim bilgiler neticesinde belki 3. veya beş yıl önce yapılan şeyler bugün yapılıyor gibi burada tartışılıyor şu an a2 de en az 6 sivaslı gencimiz bulunmaktadır vede şu an hakkı hoca alt yapıdan ayrılmıştır görevi bırakmıştır yorum yapacak arkadaşların dikkatine hayırlı kandiller[/QUOTE] [B]Hayırlı Kandiller dayı... :) Bana da benzer söylemler geldi...:)[/B] |
roket kardeş sende araştır hakkı hoca görevdemi değilmi lütfen vakıf olmadığınız konular hakkında yorum yapmayınız insanalrı yanlış bilgilendirmeyiniz
|
[QUOTE=Rallim58;860189][B]Düşünceme uygun bir telefon aldım. Gerek Yaz Okulu gerekse A2 olarak bilinen takımda tamamen Sivas gençliğini altyapıda yetiştirmek, A kadroya futbolcu yetiştirmek olduğu şeklindedir.
ROKET nickli kardeşimizin söylemide geçmişe yönelik bir uygulama olma ihtimalinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum.[/B] [B]Hayırlı Kandiller dayı... :) Bana da benzer söylemler geldi...:)[/B][/QUOTE] hayırlı kandiller dayı |
[QUOTE=kaptann58;860190]roket kardeş sende araştır hakkı hoca görevdemi değilmi lütfen vakıf olmadığınız konular hakkında yorum yapmayınız insanalrı yanlış bilgilendirmeyiniz[/QUOTE]
Aynı oyuncular duruyor 1-veya 2 tane sivaslı oynuyor takımda En son fuar alanında izledim maçı diğerleri tribünde Benim arkadaş orda oynuyor demir spordan gitti tribünde çekirdek yiyor. bu sezon düzelir bilemem ama takıma bakabirsiniz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |