![]() |
Ahmet ARAS
[IMG]https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/328360.jpg[/IMG]
[B] Pilot takımımızın bu sezon ortaya koyduğu başarılı performans da büyük katkısı olan Ahmet ARAS yeni sezonda takımımızda forma giyecektir. Kendisi bu sezon 22 maçda 14 gol atma başarısı göstermiştir.. Kendisine başarılar diliyorum...[/B] |
Cevap: Ahmet ARAS Sivasspor'da
bence güzel haber alt yapidan genclere önem vermek cok iyi olur .hayrettin ve ziya gibi insallah basarili olur birde yasin elmas var onuda almak lazim 4 eylülden oda cok iyi daha nice genc futbolcular cikmasini istiyoruz
|
hadi hayırluısı
|
Eğer ki haber doğru ise gerçekten geleceği olan bi oyuncuya benziyor videolarında topu tutuşu vuruşu süratı iyi ve daha kendini geliştirebilir umarım asıl böyle gençleri çıkardığımızda ayakta kalırız
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Q0XirQZ982Q[/url] |
Bence bize genc sag bek lazim cunku bu is hep ugur kavuknan olmazzz
|
Umarım forma şansı bulur oyuncu hakkında kesin görüşü olanlar bizleri bilgilendirirse memnun oluruz.
Aklımızda soru işaretleri var çünkü daha öncelerde 2 oyuncu almıştık bu takımdan ve forma şansı bile verilmeden yollanmıştı. |
3.ligden Süper Lige gelip direk oynamak kolay bir iş değil. Bence bizimle sözleşme yapılıp ptt 1.lig takımlarından birine kiralanmalı ben bize gelir gelmez oynayabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Zaten elimizde Piech ve Abdulkadir gibi isimler var bir de iyi bir forvetin gelmesini bekliyoruz bu durumda kiralamak en mantıklısı
|
biraz temkinliyim bu transferde yaşı 25 ve son 7 yılda 10dan fazla kulupte oynaması düşündürücü, hem genç denecek yaşta değil. 25yaşında 3.ligten süperlige gelip büyük gelişme göstermesini beklemek ne derece doğru?
|
Hayırlısı olsun ama forma şansı bulsa bile pilot takımdan direk süper ligte oynatılması anlamsız tecrübe kazanması için 1.lig çok güzel olurdu ama 1 sezonda orada oynasa 26 yaş fazla olur... Yinede inşAllah takımımız için iyi olur..
|
başarılı olur, iyi kazanç olmuş, başarılar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48. |