![]() |
Hayrettin'e Vefa(sızlık)
[B][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://l1307.hizliresim.com/1c/1/pscbk.jpg[/img][/url]
Hayrettin'e karşı son günlerde yazılan çizilen ve yapılan dedikoduların, Sivas'lıma ve Sivas'ıma yakışmadığını paylaşmak isterim. Amatör ligden, milli takıma kadar, kendi emekleri ve tırnakları ile yükselen futbol tarihimizde ilk ve tek futbolcu olan bu evladımıza yapılanları, en hafifinden saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Henüz dünya evine giren birisi için, kafa karıştıran haber ve yorumlarla adeta çiçeği burnunda damatın mutluluğuna gölge düşüren, yazan-çizenleri, amacından uzak yapılan yorumları esefle kınıyorum. Hayrettin'i sokak aralarından bugüne; her halini tanıyan bir kardeşiniz olarak, sözleşmesinde bulunan 2014 yılına kadar devam edilerek "vefa" gösterilmesinden yana olduğumu belirtmek isterim. "Kırmızı beyaz formadan başka forma giymem giyersem bana haram olsun" ve ücret konusunda herhangi bir talebi olmadığını ima ederek, "boş mukaveleye imza atarım" diyecek kadar, Sivas ve Sivasspor sevdalısı bu kardeşimizin, takıma ağabeylik yapması, teknik kadroda yer alması gibi görevlerle mutlaka Sivassporda tutulmasını arzu edenlerdenim. Galatasaray'lı Keita'nın dirseği ile boğazına vurduğu anları unutmadık. [url]http://www.ligtv.com.tr/haber/hayrettin-korkuttu[/url] Sen gönlünü ferah tut, tekmeye kafa atan adam...[/B] |
Cevap: Hayrettin'e Vefa(sızlık)
Sonuna kadar bu yazının arkasındayım...Teşekkürler gardaş...
|
"[B]Anneler babalar hem döverler hem severler[/B] " biz böyle avutularak büyüdük o bizim evladımız. Ne kadar da kızsak da sövsek de damarlarımız çıka çıka bağırsak da [B]"HAYRO BİZİM ÖZ EVLADIMIZ"[/B] eminim gereken yapılacaktır. Yapılmalıdır da ......
|
[B]bazen taraftarin tepkisini alsada bende Hayrettin'in sözlesmesinin uzatilmasinin gerektigini düsünüyorum. Bizler memleket sevdalisi olarak kendi memleketimizin cocuguna sahip cikmaliyiz.
Yönetimde gereken vefayi gösterecegini düsünüyorum. Hayrettin`in sözlesmesi bir sene daha uzatilip, takimda abilik yapabilir. Sadece Sivasspor formasi giyerim demesi bile insani duygusallasitiriyor ve bu yüzden performansina görede sene sonuna dogru degerlendirme yapilabilir, duruma göre bu formayla jübilesini yapmasi en iyisi...[/B] |
Ben futbolcu olarak değil de(henüz yaşı genç ama) başka bir görevle takımda tutulmasını istiyorum gönderirsek büyük vefasızlık olur.
|
Hayrettin takımda kalıp bu forma altında jubile yapmalı bu onun hakkı
|
ne vefasından bahsediyorsunuz tamam iyi oynadığı zamanlarda hakkını aldı zaten bedavamı oynadı bende boş mukaveleye imza atarım en az onun kadar oynarım artık oynayamıyor görün bunu artık. Valla ona bundan sonra verilen paraya yazıktır. İyi oyuncuysa kulüp bulsun kendine.
|
[CENTER]Hayrettin'e bunları yapanlar aynısını gelecekte Ziya'ya da yapacaktır![/CENTER]
|
Sivaslı olabilir hepimiz sivaslıyız , ancak şu da bir gerçek ki hayrettin artık süper lig düzeyinde bir sol bek değil ( lakin süper ligden bir takımla anlaşma aşamasında ama anlaşması bir şeyi değiştirmez değil yani süper lig düzeyinde ) . Babasının hayrına çalışmıyordu Sivasspor'da para alıyordu o da futbolculuktan emekli olduktan sonra Sivasspor'da görev alması en doğrusu olacaktır.
Vefa olarak ta bu kadar yıl için bir yemek akabinde birşeyler takdim edilerek Allaha ısmarladık denilir... |
bende her ne olursa olsun takımda kalmasını isterim.yönetim gereğini yapacaktır.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:03. |