![]() |
Kombineler satışa çıkıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40988&token=10466[/IMG]
2013-2014 futbol sezonu kombineleri satışa sunuluyor. Fiyat artışına gidilmeden satışa sunulacak kombineler, Kongre müzesi yanında bulunan Sivasspor satış büfesinden temin edilebilecek. Hedefi yüksek tuttuklarını açıklayan yönetim, sezonun ilk transferine, teknik kadronun başına, futbol dünyasının ünlü ismi; Brezilyalı Roberto Carlos'u alarak başladı. Carlos ile ses getiren Sivasspor yönetimi, Real Madrid'li ünlü oyuncu Cicinho'yu da transfer ederek, "hedefim büyük" dedirtti. Kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın Vizyon58'de Nail Sertakan'a verdiği röportajda; Taraftarlarımızın kombine fiyatlarını da artırmadan lige giriş yapıyoruz diyen Otyakmaz; "Bakalım taraftarlarımız bize ne kadar sahip çıkıyor görmek istiyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz, çalışıyoruz. Kombine sahibi olmak isteyen yiğidolara bir de taksitlendirme imkanı var. Her bankanın kendi kredi kartına tanıdığı taksitlendirme imkanı ile taksitlendirme yapılacak" şeklinde konuştu. Sertakan'ın "Carlos hocaya sordum, son alıncak libero dışında başka transfer olur mu? diye ancak Carlos hoca cevaben "Başkan bilir" dedi. Siz ne dersiniz?" sorusuna ise Otyakmaz "Hoca bilir" diye espirili cevap verdi. |
Cevap: Kombineler satışa çıkıyor
hadi yigidolar, su kombineleri tuketin, sivassporumuza sahip cikin....
|
[B]Bu sene kombine erken bitebilir... Hemen yerlerimizi kapatalım derim..
[/B] |
[B]Roberto Carlos`dan dolayi kombinelere cok ilgi olabilir :) ins. öylede olur
bu Kombine kartina sahip olmak icin bile bir tane alinmali yaa :)[/B] |
[QUOTE=SivasLady;865479][B]Roberto Carlos`dan dolayi kombinelere cok ilgi olabilir :) ins. öylede olur
bu Kombine kartina sahip olmak icin bile bir tane alinmali yaa :)[/B][/QUOTE] [B]Kombine üzerinde de Roberto'nun resmi olacak değil ya :)[/B] |
[QUOTE=Rallim58;865481][B]Kombine üzerinde de Roberto'nun resmi olacak değil ya :)[/B][/QUOTE]
[B]kombinenin üstündeki logomuz yeter abi :) RC gerek yok :) karta sahip olmak icin alirdim ben RC ünlü futbolcu oldugu icin görmek isteyenler olur demek istedim :)[/B] |
Bu sezon taraftarlar dahada duyarlı olabilir,Roberto Carlos yeni bir hava getirdi Sivasspor`a bakalım neler olacak...
|
haydi yiğidolar yüklenin kombinelere :D
|
[B][I]Yönetimin Kombinelerde zam yapmayarak yine eski fiyattan satacak olması gayet güzel birşey, büyük ihtimal biletlerde aynı fiyat olur ozaman taraftara düşen maç seçmeksizin stadı doldurmak olmalı..[/I][/B].
|
Taraftar desteği olmadan başarı olmaz , hadi Sivas da ki Yiğidolar bitirin kombineleri bizde ürün alarak destek olalım. Başkanın bu emeğinin karşılığını verelim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06. |