![]() |
Sivas şehri beni büyüledi
Sivas şehri beni büyüledi
Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, geldiği günden beri Sivas şehrinin kendisine gösterdiği sıcaklığa hayran kaldığını belirtti. "İnsanlar samimi, yardımsever. Herkes sevgi dolu" diyen Carlos şöyle konuştu: "Bu şehre müthiş bir futbol takımı oluşturmak istiyorum. Sivas'ın en büyük markası Sivasspor olmalı. Hedeflere tek tek yürümek istiyoruz." Carlos, ligin ilk haftasında Kayseri deplasmanına çıkacaklarını belirterek, "Hedefimiz 3 puan" dedi. kaynak : FOTOMAC |
Cevap: Sivas şehri beni büyüledi
Adam gibi adam Carlos , helal olsun sonunda Sivasin degerini bilen bir teknik adamimiz var . Sivasimizin fahri elcisi.
Seni seviyoruz Roberto Carlos . |
Adamın biride sivas'ta layla, reina yok futbolcu gelmiyor diyordu. Gelecek futbolcuda soğuyordu şehirden geleceği varsa o da gelmiyordu. Zaten futbolcu buraya içmek için geliyorsa hiç gelmesin... teşekkürler RC olması gereken bu
|
[B]Buruciye Medresesi yanına kurulan iftar sofrasında yenen yemek sonrasında tarihi Çifte Minareli Medrese'de çay sohbetinde hocaya uzatılan mikrofona Türkçe olarak ne güzel hayırlı bayramlar yiğidolar demesine bayıldım.[/B]
|
Kişilik ve karakter her zaman biz yiğidoların önceliği olduğundan dolayı bu unsuru kendisinde tamamlamış Roberto Carlos'umuzun da tutumunu normal görmekteyim. Seni seviyorum Carlos
|
Sende bizi büyüledin Carlos hocam inşallah başarılarımızla bütün şehiri ve ülkeyi de büyüleriz
|
helal sana carloooss :)
|
bunları söylediyse helal olsun valla futbolu futbolculugu bilen birileri sivasın kıymetını bilebilir ancak.
|
kendi memleketlimiz rıza beyin Sivas yorumlarına bakın bi de Carlos'un. Şehri şehir yapan en başta insandır sabah sokağa çıkınca güleryüzlü insanlarla karşılaşabiliyorsan o sokak senin için paristen bile değerlidir helal sana carlos..
|
Riza olsa derdiki istedigimiz transferleri yapamadik.. isimiz zor :)
Esmesekte gurleyek yaw :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:20. |