![]() |
Yiğido Kasımpaşa'ya Karşı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41617&token=85649[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in iki ekibi Kasımpaşa ile Sivasspor, bugün hazırlık maçında karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı taraftarlar, ücretsiz izleyebilecek. Ryan Babel, Donk, Scarione, Malki, Orhan Şam ve Kubilay Aktaş ile kadrosunu güçlendiren lacivert-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya ve İstanbul'da oynadığı 6 maçın 5'ini kazanmış, 1 karşılaşmada da berabere kalmıştı. Teknik direktörlüğe Brezilyalı efsane oyuncu Roberto Carlos'u getiren ve Utaka, Cicinho gibi önemli isimleri kadosuna katan Sivasspor ise oynadığı 5 hazırlık maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı. |
Cevap: Yiğido Kasımpaşa'ya Karşı
akşama maçtayım inş.
|
Kanallardan biri verse süper olurdu henüz böyle bir girişim yok sanırım
|
[B]Hadi başarılar Yiğidolar.Görelim marifetlerinizi...[/B]
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;870725]Kanallardan biri verse süper olurdu henüz böyle bir girişim yok sanırım[/QUOTE]
[B]aynen Kardesim biri verse süper olurdu.... dün aksam dan beri bütün Kanallari aramaya yapiyom ama suana kadar bisey cikmadi sanirim yayin malesef yok gibime geliyo...:mad: [/B] |
Tatil, maç ücretsiz, hava güzel bütün olması gerekenler bir arada inşallah bu akşam takıma istanbulda güven veririz.
|
[B]Bir kaç kanalı aradım malesef bu maç yayın akışımızda yok dediler.
İstanbuldaki Yiğidolar bu maçı maraton kapalı tribünden ve kapalı kale arkası tribününden ücretsiz olarak izleyebilecekler...[/B] |
pendikten nasıl giderim arkdaşlar bu stadyuma burdan giden varsa haberleşe bilirizde
|
Yiğidolar askere gidiyorum hakkınızı helal edin 3 ay komando eğitimim var ordan ustabirliğe gidiş yapacam dönüşte aranızda yeniden olacam inşAllah. Vaktim oldukça yazmaya çalışırım. Allaha emanet olun...
|
[QUOTE=buneyav;870732]pendikten nasıl giderim arkdaşlar bu stadyuma burdan giden varsa haberleşe bilirizde[/QUOTE]
Kardeşim bende pendikten gidiyorum neresindensin |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51. |