![]() |
ALDIRMA SİVAS ALDIRMA
Gerçek taraftar İyi günde kötü günde her zaman yanında olandır.İyi günde çevrende etrafında çok olan olur.Ama biraz kötü bir şey gelince başına,kimseyi bulamazsın çevrende. Yenilmekte var yenmekte var,ne olursa olsun biz yine takımımıza desteğimizi esirgememeliyiz.Futbolculara hakaret ederek kızarak birşey kazanmayız onların motivasyonlarının kaybolmasına neden olur öyle tutumlar. Oynadığımız takım Beşiktaş ne olursa olsun,isterse ölüleri olsun.Hepsi süper lig tecrübesine sahip,hepsi kaliteli futbolcular. Beşiktaş maçı aldıysa tecrübesiyle başka birşeyiyle değil bence.Oyunmu oynadı Beşiktaş,yoookkk.
İşte bu önemli arkadaşlar.Bizim tecrübe eksikliğimiz var.O da olacak zamanla inşallah. Fazla kendimizi üzmeye gerek yok. Geldiğimiz yer belli. Daha ilk senemiz,bu seneyi atlatalım tehlikeli yerlerden uzaklarada kalarak,seneye daha iyi bir konumda tecrübeli,oturmuş bir takım olarak daha iyi oyun, daha iyi maçlar oynayacağımız kesindir.Bence bu seneye dikkat! Saygılar |
YENSENDE YENILSENDE KALBIMIZ HEP SENDE SIVASIM BIZE BU SENE 1.LIG HEYECANINI TATTIRDIN VE BASINDIK YOLUNA DEVAM EDECEKSIN HEDEFIMIZ DIGER MACLAR BUNLARDA OLMADI AMA DIGERLERINDE BASARIYLA YOLUMUZA DEVAM ETMELIYIZ
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HERZAMAN SİVASSPOR UN YANINDAYIZ !.. GERCEK TARAFTAR DA BÖYLESİ GÜNLERDE BELLİ OLUR ZATEN....
YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTE !..[/COLOR][/FONT] |
[b]Yenilsende yensende taraftarın senle
Üzüntünde sevincinde seninle birlikte lay lay laaaaa... Dün iyi oynamadık ama ben yenilginin sebebi sadece ve tecrübesizliği görüyorum...[/b] |
SİVAS FENERE YENİLİRKEN HERKES GELECEĞE UMUTLA BAKMIŞTI ÇÜNKÜ YENİLSEKTE YÜZÜMÜZÜ AĞIRTAN Bİ OYUN OYNANMIŞTI,AMA DÜN BEN O MÜCADELEYİ GÖREMEDİM,ÜZÜLDÜĞÜMÜZ NOKTA BU YOKSA TABİKİ FUTBOLDA YENMEKTE VAR YENİLMEKTE....
|
BU ARADA BİZ HER NEKADAR KENDİMİZİ ELEŞTİRSEKTE,KAZIM KANAT SABAHTAKİ YAZISINDA ÖZELLİKLE SİVASSPOR TARAFTARINI HARİKA BULDUĞUNU SÖYLÜYOR....
|
[QUOTE=the_cem]SİVAS FENERE YENİLİRKEN HERKES GELECEĞE UMUTLA BAKMIŞTI ÇÜNKÜ YENİLSEKTE YÜZÜMÜZÜ AĞIRTAN Bİ OYUN OYNANMIŞTI,AMA DÜN BEN O MÜCADELEYİ GÖREMEDİM,ÜZÜLDÜĞÜMÜZ NOKTA BU YOKSA TABİKİ FUTBOLDA YENMEKTE VAR YENİLMEKTE....[/QUOTE]
[B]EVET GARDAŞ HAKLISIN BU FUTBOLLA HİÇBİR YERE GİDEMEYİZ...[/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B]EVET GARDAŞ HAKLISIN BU FUTBOLLA HİÇBİR YERE GİDEMEYİZ...[/B][/QUOTE]
AMA SANIRIM BU MAĞLUBİYET HEM FUTBOLCULARIN HEMDE BİZ TARAFTARLARIN BİRAZ DAHA AKILCI OLMASINI SAĞLAYACAK,SÜPER LİG GERÇEKTEN O KADAR KOLAY DEĞİL İLK YILIMIZDA HEMEN İLK 3 E FALAN GİRİNCE SANIRIM HEPİMİZ HAVALANDIK.YENİLGİ O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL AMA GEREKLİ DERSLER ALINMADIYSA VE BİZİM FUTBOLCULAR HALA KENDİNİ SÜPERSTAR SANIYORLARSA ASIL SORUN BU... |
tabı gercekten sıvas a bu vız gelır tırız gıder aldırma sivas
|
[QUOTE=the_cem]AMA SANIRIM BU MAĞLUBİYET HEM FUTBOLCULARIN HEMDE BİZ TARAFTARLARIN BİRAZ DAHA AKILCI OLMASINI SAĞLAYACAK,SÜPER LİG GERÇEKTEN O KADAR KOLAY DEĞİL İLK YILIMIZDA HEMEN İLK 3 E FALAN GİRİNCE SANIRIM HEPİMİZ HAVALANDIK.YENİLGİ O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL AMA GEREKLİ DERSLER ALINMADIYSA VE BİZİM FUTBOLCULAR HALA KENDİNİ SÜPERSTAR SANIYORLARSA ASIL SORUN BU...[/QUOTE]
[b]Evet taraftarımızda futbolcumuzda çok havalandı...İnşallah artık bunlar bize bir ders olur ve ayaklarımız yere sağlam basar....[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |