![]() |
Düşünmeden Geldim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41629&token=37889[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos NTV Spor'a konuştu. Sivasspor'a geliş hikayesini anlatan Carlos, "Tribünde oturmak içime sinmedi. Sivasspor'dan gelen teklifi iki kere düşünmeden kabul ettim" dedi. "Tribünde oturmak içime sinmedi" diyen Roberto Carlos, "Anzhi ile 4 sene daha kontratım vardı ama tribünde oturmak içime sinmedi. Teknik direktörlüğe hevesim vardı. Lisansım için başvuru yapmıştım, bunun için de belli bir süre geçmesi gerekiyordu. Bu süreçte de Sivasspor'dan teklif geldi, iki kere düşünmeden kabul ettim" dedi. [B]Lisansıyla ilgili de konuşan Carlos, "Lisansım Güney Amerika'dan olduğu için bazı federasyonlar bunu kabul etmiyor. Bütün teknik direktörlerin sahibi olduğu FIFA lisansına ben de sahibim. Birçok federasyonla görüşüyorum ve bana PRO lisansı için teklifte bulunuyorlar. Bu hafta içerisinde bu durumun çözüleceğini tahmin ediyorum. Hiçbir problem olmayacak, ben bu takımın teknik direktörüyüm" ifadelerini kullandı.[/B] Başkan ve yönetimin kendisine verdiği destekler için teşekkür eden tecrübeli isim, ilerleyen yıllarda Fenerbahçe teknik direktörlüğü içinse, "Buna şimdiden cevap vermek çok zor. Sivasspor ile iki senelik kontratım var. İlk düşündüğüm şey burada başarılı olmak. İleride neler olur bilemem ama bir gün olabilir" diye konuştu. "Del Bosque, Capello ve Hiddink'ten çok şey öğrendim" diyen Carlos, "Onlardan öğrendiklerimi kendime katarak, kendi mentalitemi sahaya yansıtmak istiyorum. Ayrıca; Hiddink ile hiçbir sorun yaşamadım. Çok iyi bir insan ve profesyonel" dedi. Sivasspor ile hedeflerini açıklayan Brezilyalı teknik direktör, "Top bizdeyken keyif veren bir görüntü sergilemek istiyoruz. Kayserispor maçıyla lige başlayacağız, o bölgenin derbisi ve iyi başlamak istiyoruz. Takımımla UEFA Avrupa Ligi veya Şampiyonlar Ligi biletini kazanacağım bir yerde ligi bitirmek istiyorum" diye konuştu. "Oyuncunun yaşı yerine kariyerine bakmakta fayda var" diyen Carlos, "Bunlar kafaya takılmaması gereken şeyler. 35-38 hatta 40 yaşında çok iyi performans gösterenler var. Oyuncunun kariyerine bakmakta fayda var. Tecrübelerini sahaya yansıtma bakımından olumlu olabilir. Fizik durumu iyiyse yaşı önemli değil" ifadelerini kullandı. Roberto Carlos, Real'den Marcelo ve Barcelona'dan da Jordi Alba'nın dünyanın en iyi sol beklerinden olduğunu söyledi. Roberto Carlos, "Konsol oyunlarında siz de kendinizi forvete alır mıydınız?" sorusuna ise "Çok gençken ben de yapıyordum. Bunu birçok kişiden duydum, ileride daha faydalı olduğumu duydum. Ama sonuçta bu bir bilgisayar oyunu" diye cevap verdi. |
Cevap: Düşünmeden Geldim
Gayret ve çaba başarıyı getirecektir.
Bu klasta milyoner bir ismin, maddi anlamda hiçbir şeye ihtiyacı olmayan bir ismin sırf bir takım başarıları yakalamak adına Sivasspor'umuzu tercih etmesi oldukça masalsı bir durum aslında. sizce de öyle değil mi? ümit ederim bu güzel masalı başarılı bir şekilde süsleriz, renklendiririz ve dillere destan oluruz. |
Carlos emmiyi durtmuslee kayseri konusunda:)
|
[B] Her röportajda da fenerbahce teknık dırektör olmak ıstermısnız gıbı sorularıda sormasalar olmaz sankı allah allah. adam her fırsatta sıvassporun basındayım baska bırsey dusunmuyorum dedıkce fenerı getırıp bı yerlere sıkıstırıp soruyorlar[/B]
|
Carlosun gelecdegi sivassporda ne yapacagina bagli eger sivassporu ilk besin icerisine sokarsa ben eminimki gelecek sene fener kapimizi asindiracaktir yok aksi bir durum olursa Allah göstermesin küme düsmeye veya ilk ondan sonraya kalirsak isi biraz zor ama ben eminimki kendi futbolculugundaki hirsi sivasa kabul ettirecektir etmeyenlere simdiden yol görünecektir Kasimpasa dan sonraki aciklamalari bunu acik ve bariz gösteriyor ya hep ya hic dergibi kendisini bu konuda tebrik etmek lazim Hemsehrimiz Riza gibi bahanelere siginmiyor acik konusuyor kusur hata kimde ise bulup degerlendiriyor hatalari asgariye indirmek icin cabaliyor bu basarinin geleceginin göstergesi olarak görünüyor tebrikler sana Carlos.
|
başlık biraz ters olmuş :D
|
[B]Carlos yerine daha deneyimli birisini getriseydik keşke.Futboluna diyecek birşey yok ama antrenörlük konusunda tecrübesiz.Umarım yine de başarılı olur ama benim pek inancım yok :([/B]
|
R.Carlos NTVSPOR a Röportajının bir bölümünde başkanımıza ve yönetimimize yaptıkları pahalı transferler için teşekkür ediyorum;transferi kapatmadık,bazı mevkilere yeni transferler düşünüyoruz ve transfer görüşmelerimiz sürüyor diye de ilave etmiş...Röportajın bu kımı ntvsporun internet sitesinde geçmiyor..Ama NTVSPOR Kanalı öğleden beri altyazı ile yukarda bahsettiğim haberi geçip duruyor..
|
bize gelen teknik adamların hedefleri hep 3 büyükler neden böyle yapıyolar anlayamıyorum
|
işallah carlos dediğin gibi olur
yoksa vay geldi halimize |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |