![]() |
2. hafta programı açıklandı
Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta programı açıklandı. 23, 24, 25 ve 26 Ağustos'ta oynanacak 2. hafta karşılaşmalarının programı şöyle:
[B]23 AĞUSTOS 2013 CUMA[/B] GENÇLERBİRLİĞİ-AKHİSAR BELEDİYESPOR ANKARA 19 MAYIS 21:45 [B]24 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ[/B] KASIMPAŞA A.Ş.-KAYSERİSPOR RECEP TAYYİP ERDOĞAN 20:00 GAZİANTEPSPOR-MEDICALPARK ANTALYASPOR KAMİL OCAK 21:45 FENERBAHÇE A.Ş.-ESKİŞEHİRSPOR FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU 21:45 [B]25 AĞUSTOS 2013 PAZAR[/B] SANICA BORU ELAZIĞSPOR-KDÇ KARABÜKSPOR ELAZIĞ ATATÜRK 20:15 [U]SİVASSPOR-TORKU KONYASPOR SİVAS 4 EYLÜL 20:15[/U] BURSASPOR-GALATASARAY A.Ş. BURSA ATATÜRK 21:45 [B]26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ[/B] TRABZONSPOR A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. HÜSEYİN AVNİ AKER 20:00 KAYSERİ ERCİYESSPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS 21:45 |
Cevap: 2. hafta programı açıklandı
[B]çok güzel konya maçı hem pazar hem de saati çok iyi..tribünler full çeker diye düşünüyorum hele ki kayseriden alınacak 3 puanla biletler tükenir :)[/B]
|
[B]Fikstürde Fenerimi takip ediyoruz yine [/B]
|
ooo hem gunu hem saatı mukemmel stadı fulleyelım yıgıdolar :)
|
Bakalım carloslu ilk evimizdeki maç. Tribünleri merak ediyorum. bu arada kombineler ne alemde
|
insallah mactayim ilk kez sivasta bir mac izleyecem isallh ugurlu gelirim
|
Yiğidolardan bir ricam var .Kimse maça tek gelmesin.Çok para değil biletler .Bir bilette hediye edelim eşe, dosta...
|
ıstasyon caddesınde kı kalabalık maça gıtse stadyuma sıgmazlar
|
[QUOTE=MaXiMuM;871633][B]Fikstürde Fenerimi takip ediyoruz yine [/B][/QUOTE]
Evet abi Fenerbahçe Spor Kulübünü takip ediyoruz... Bu bir avantaj bence. Senesini tam hatırlamıyorum ama bir defasında çok iyi olmuştu. Özellikle derbi sonraları avantaj yakalayabiliriz... |
25 Ağustos tarihi benim doğum günümdür Yiğidolar, Geçen sene yine 2.hafta maçında yine kendi sahamızda bu sefer Mersin ile oynamış ve 3-3 berabere kalmıştık. Bu sefer Carlos ile kazanırız inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:52. |