![]() |
Mehdi'nin lisansı çıkarılıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41792&token=43829[/IMG]
Takımdaki yabancı oyuncu sayısının fazlalığı nedeni ile lisansı geçen hafta çıkarılamayan İskoçya'nın Hearts takımında forma giyen Fas milli takımı oyuncusu Mehdi Tewfik Taouil'in sorunu çözüldü. Sivasspor'un kadroda düşünmediği Milan Cerny ve Piech'in sözleşmelerinin fesh edileceği belirtildi. Antrenmanlarda çalışkanlığı ile dikkat çeken Mehdi'nin Torku Konyaspor maçında kadroya dahil olması bekleniyor. |
Cevap: Mehdi'nin lisansı çıkarılıyor
inşallah olur da nasıl oynuyor görürüz
|
[B]Büyük ihtimal maça kadar bu sorunu hallederler ve 18`lik kadroda yer alır.[/B]
|
hayırlısı inşallah başarılı olur takıma katkı saglar.orta sahamız zayıf zaten oyuna hükmedemiyoruz ataklar hep yarım verimsiz sonuçsuz kalıyor kanatlar iyi ama orta sahanın ortasıda güçlü olursa takım daha iyi oynar hücumdada savunmadada daha dengeli olur
|
6 yabancılı bir filmde Mehdi için hangi figüranı oyun dışı bırakacaklar acaba...
en güçlü aday Kamil olmalı, bu formuyla... |
Roberto carlos
Ben seyretmedim ama futbol tecrübesine ve bilgisine güvendiğim bir kaç arkadaşımın dediğine göre çok kaliteli topa hakim şut atabilen çok yönlü bir ortasaha olduğunu hatta ligde böyle top cambazı yok diyorlar inşallah öyledir. Murat erdoğanın dediğine görede sivaslı mehdiyi çok sevecek demişti. Faslı futbolcular genelde kaliteli oluyor hayırlı
|
grosickiyi oyunda gördükçe deliriyorum mehdi onun yerini doldurur inşallah
|
insallah bu sene lısans ıslerınden bı kurtulamadık
|
Şuan TFF nin sitesine baktım lisan işlemleri bitmiş 1 yıllık sözleşme yapılmış Sivassporumuza hayırlı olsun
|
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : VILLENEUVE SAINTGEORGES Doğum Tarihi : 20 Mayıs 1983 Uyruk : FRA Futbolcu Temsilcisi : Lisans Bilgileri Lisans No : 15828 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 23 Ağustos 2013 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2014 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |