![]() |
Hakeme Sert Eleştiri
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41837&token=24371][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41837&token=24371[/img][/url]
Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Fenerbahçe'ye deplasmanda 5-2 yenildikleri maçın ardından karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya'ya eleştirilerde bulundu. Lopez maç sonu yaptığı açıklamada, "İlk gol hakemin ayağına çarpan topla hızlı atağa dönüştü. İkinci golde de kalecimize faul yapıldı ve bir gol daha yedik. Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçlar tabii ki zor geçecektir ancak hakem kararlarıyla ne kadar gidebiliriz bilmiyorum" dedi. Ayrıca kötü oynadıklarını da belirten Cesar Domingo Lopez "Kötü oynadık, takım mesafesini çok açtık, oyuncu değişikliklerinde geciktik. Hakem kararlarından ziyade bizim kötü oynadığımız bir maçtı bu" diye konuştu. |
Cevap: Domingez : Kötü Oynadık
evet dogru soylemıs ama bır an evvel cozulmelı bu sorunlar
|
Cevap: Hakeme Sert Eleştiri
carlos kaçar gıder ust uste yenılgı alsın
|
En azından analizi iyi yapan ve Taraftara doğruca söyleyen bir teknik direktörümüz var.
Diğerleri hep kıvırıyordu! |
ilk goldeki pozisyon o dakikada bizim lehimize gelişse idi merak ediyorum hakem oyunu durdurur muydu
Büyük ihtimal gol verilmezdi |
kesinlikle çok doğru tespitler...derhal çözüm bulunmalı,bu taraftar başarı istiyor,biz sıradan bir Anadolu takımı değiliz,biz Akhisar belediye,konyaspor veya çaykur rize değiliz biz sivassporuz ve başarı istiyoruz.
fenerin bu aciz futboluna rağmen yenilmek benim canımı sıktı aga,bu iş böyle olmaz,kötü oynayanın bileti kesimeli. |
hakem oyunu katletmişdir yazıklar olsun
|
[B][QUOTE=kasva;874255]En azından analizi iyi yapan ve Taraftara doğruca söyleyen bir teknik direktörümüz var.
Diğerleri hep kıvırıyordu![/QUOTE] aynen yiğido ağzına sağlık..en azından öz eleştiri var bazıları gibi oyuncu suçlama, taraftar suçlama, transfer yapılmadı diye suçlama yapan yok...adamlar takımı yenileyip bir sistem ve futbol anlayşı oturtmaya çalışıyor...en azından kimin ne oynadığı belli bir şablon oluşturulmaya çalışılıyor..geçen seneki gibi saldım çayıra mevlam kayıra olayı yok artık...tabi bu da ha deyince olmuyor, biraz zaman lazım..burada önemli olan bunlardan derhal ders çıkarmak ve bu geçiş dönemini en az zararla atlatmak..ama tabi o hakem denen dangalak aynı şeyi fenere yapsaydı kesin telafi etmek için 2.yarıda uyduruk penaltılar verirdi veya kartlar çıkarırdı...ama 2.golde bana göre faul yok borjan faciası vardı...[/B] |
abi hakem tamamda bu borjan nereye kadar gidecek bilmiyomki geçen maç yırttık hadi ama şimdi? Tamam iyi kurtarışları var ama yarım sezonda yapacağı hatayı iki maçta yaptı umarım böyle devam etmez toparlar kendini yoksa işimiz zor
|
Öyle hemen teslim bayrağı çekmek yok!
Bu takımda yeni bir teknik ekip, yeni bir strateji ve neredeyse yarısı yeni olan oyuncu kadrosu var. Lig uzun bir maraton; sabırla istikrarı kovalamak gerek. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |