![]() |
Tüm Yiğidolar Davetlidir
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41812&token=93335[/IMG]
Sivasspor tarafından 15'incisi düzenlenecek Cumhuriyet Kupası tek maç usulünde oynanacak ve kazanan takım Cumhuriyet Kupası'nı müzesine götürecek. Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor 7 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Karşılaşmayı taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek. Ev sahibi Sivasspor, bugüne dek 6 kez kupayı müzesine götürerek, kupayı en fazla kazanan takım oldu. Sivasspor son olarak 2011-2012 sezonunda Kayserispor'u 3-2 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Cumhuriyet Kupası ilk kez 2012-2013 sezonunda ülke dışında oynanmış, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'un daveti üzerine Çeçenistan'ın Terek Grozni takımı ile Sivasspor Ahmad Arena Stadı'nda karşı karşıya gelmişti. Terek Grozni, karşılaşmayı 4-2 kazanarak Cumhuriyet Kupası'nı müzesine götüren ilk yabancı takım olma unvanına sahip olmuştu. Cumhuriyet Kupası organizasyonu, 2009 yılında Sivasspor'un Avrupa kupalarındaki yoğun maç programı nedeniyle düzenlenemedi. |
Cevap: Tüm Yiğidolar Davetlidir
sıvaslı yıgıdolar hadı bos koltuk kalmasııııın
|
[B]Her zamanki gibi, maratonda ve yerimizdeyiz inşaallah...[/B]
|
Maçın ücretsiz olması iyi güzelde,koleksiyon yapıyoruz biz burada,hatıra niteliği taşıyacak bir kağıt parçası bastırılsa bari :)
|
Sivassporumuz istanbula gitti ben Sivas'a geldim Sivas'ta bir maç izleyemeden geri gideceğim diye üzülüyordum inşallah Cumartesi günü statta yerimi alacağım
|
adı niye kupaki direk final biraz geçiştirilmiş gibi
|
Rakip çok dişliymiş
|
[B]Sivas yerel kanalları iş başına. İnşallah bu maçı yayınlarlarda bizde gurbette izleme imkanı buluruz.
KEŞKE ELAZIĞSPOR'LA YAPSAYDIK BEEE.[/B] |
canlı yayın olacak mı acab?
|
Binlerce kilometreler olsada aramizda,canli seyreden yigidolarla ayni heycani duyacak yureklerimiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |