![]() |
Sakaryaspor şehitleri için ağlıyor.!!!
[IMG]http://img513.imageshack.us/img513/6408/bycan.jpg[/IMG]
Sakaryaspor camiasına bugün olması vesilesi ile tekrar başsağlığı diliyoruz. Hatırlamayanlar için küçük bir haber detayı geçmek istiyorum. 7 Eylül 2002 tarihinde Sivassporumuzla müsabaka için Sakaryadan hareket eden kafile Yozgat ili Akdağmadeni yakınlarında Şarampole yuvarlanması sonucunda; -Aykut Yiğit ( genel menajer) - Fırat Öndil (futbolcu) - Cüneyt Çukur (masör) - Fevzi Ergünoğlu (malzemeci) - Selami Uludağ (şoför) - Fethi Gültekin (yönetici) hayatlarını keybetmişlerdi. Tekrar Sakaryaspor camiasına başsağlığı dileklerimizi sitemiz aracılığı ile sunuyoruz. |
Cevap: Sakaryaspor şehitleri için ağlıyor.!!!
[B]SAKARYASPOR camiasına başsağlığı ve ALLAH'tan rahmet diliyorum.
[/B] |
Kazada vefat eden kardeşlerimize Allah dan rahmet diliyorum.
|
[b]sakaryaspora tekrar geçmiş olsun .kazadan bikaçgün sonra o bölgeden geçtim,cam kırıkları vardı,öyle şarampole yuvarlanacak yer değildi, sanırım şöförün yol acemiliğinden kaynaklandı, sivas il sınırları içinde en çok kaza akdağmadeni ,yıldızeli, sivas güzerhahında oluyor yollar daralıyor,yol bakım onarım çalışmaları aklım yetti yteli bitmedi 35 :mad:yıldır dozer greyder eksik değil o yolda [/b]:mad:
|
allah mekanlarını cennet eylesın ınsallah
|
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
|
[QUOTE=34MUAMMER58;875448][b]sakaryaspora tekrar geçmiş olsun .kazadan bikaçgün sonra o bölgeden geçtim,cam kırıkları vardı,öyle şarampole yuvarlanacak yer değildi, sanırım şöförün yol acemiliğinden kaynaklandı, sivas il sınırları içinde en çok kaza akdağmadeni ,yıldızeli, sivas güzerhahında oluyor yollar daralıyor,yol bakım onarım çalışmaları aklım yetti yteli bitmedi 35 :mad:yıldır dozer greyder eksik değil o yolda [/b]:mad:[/QUOTE]
O bölgeye karayollarından kayseri bölgesi bakıyor sivas sınırına kadar Sivastan ankaraya gidenler bilirler : sivas sınırlarından çıktıktan sonra samsun yolu ayrımına kadar (kırıkkaleye gelmeden) yollar hep bozuktur, içimiz dışımız birbirine giriyor Adi Kayseri kendine giden yolları pırıl pırıl yapıyor diğer sorumlu olduğu yerleri kaderine terkediyor veya yıllardır çalışıyormuş gibi yapıyor O yolu sivasın sorumluluğuna verseler öyle güzel yapar ki bizim 16. Bölge müdürlüğü... Bir örnek daha vereyim: Kayseriden sivasa gelirken sivasa kaç km kaldığını gemereke geldikten sonra ancak görebiliyoruz Sakarya camiasının başı sağolsun tekrar. Allah daha kötülerinden korusun |
haklısın yıllardır çalışma var o guzargah ta
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:43. |