![]() |
Evinde Kral
[B]Yiğidolar evinde kral[/B]
Evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Sivasspor, kendi sahasında yaptığı son 7 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. [IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/9/20/fft104mm2525313.jpg[/IMG] En son mağlubiyetini geçen sezonun 23. haftasında 23 Şubat 2013’te Beşiktaş karşısında 1-0’lık skorla alan Yiğidolar, 5’i geçen sezonda, 2’si ise bu sezonda olmak üzere evinde oynadığı son 7 lig maçında rakiplerine 3 puan şansı tanımadı. Bu 7 maçın 6’sından galibiyetle, 1’inden de beraberlikle ayrılan Yiğidolar, Kasımpaşa maçını da kazanarak evindeki yenilmezlik serisini 8’e çıkarmayı hedefliyor. Kırmızı-Beyazlılar, şu ana kadar ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet bulunuyor. |
Cevap: Evinde Kral
ağabeyy evimizde maç vermememiz lazım ne olursa olsun
|
Evimizde kral, Disarda Padisah
|
Aynen seri'ye devam etmeliyiz, avrupa'yi hedefliyorsak eger.
|
inşallah bugunde krallığımız devam edecek muhtesem futbolumuzla haydi yiğidom bu mtluluğu yaşat bize
|
[B]Paşayı'da paşalar gibi yenerek krallığımızı devam ettirmemiz gerek.[/B]
|
[B]Evde aslan dışarda kedi :D[/B]
|
insallah bugunde yenecez 8 olcak
|
Arkadaşım eğer son kasımpaşa maçını izlediysen umarım bu fikrinden vazgeçmişsindir. sen çok iyimsersin bence. Bu maçı 15 TL vererek izledim. bu kadar aptalca oynayan bir takım görmedim. Sakın bir daha takımı övecek yazı yazma. Gülünç duruma düşersin. Benden söylemesi. Bu takımı herşekildeve her yerde yenecek takım sayısı en az 8 takım sayarım. Lanet olsun bu takımı bu hale getirenlere. Takımı arkadaşlarımla seyrettim. resmen utandım. Bana siz gidin 2. lige oynayın dediler. Haklılar.
|
seri bitmistir dagilin..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23. |