SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivaslı Zenginler Sınav Verecek ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37007)

Kokomo 27.09.2013 08:45

Sivaslı Zenginler Sınav Verecek !

Sivaslı Bakan,Milletvekilleri ve Müsteşar’ın davet ettiği, yaklaşık 30 işadamının katılması beklenen yemekten Sivasspor’a ne kadar para toplanacağı merak ediyor.

Sivasspor’a gelir sağlamak amacıyla organize edilen yemek bu akşam İstanbul’da düzenlenecek. Sivaslı işadamı Selahattin Pelit’in Bahçesaray’daki iş yerinde ki yemeğe Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,Sivas Milletvekilleri, Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı Habip Soluk,Vali,Belediye Başkanı ve davetli işadamları katılacak. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerininde yer alacağı yemekte Sivasspor içine kadar para toplanacağı merak ediliyor.

2 MİLYON EURO’YA İHTİYAÇ VAR

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,yaklaşık iki ay önce yaptığı açıklamada,bu sezon önemli transferler yaptıklarını ve bütçelerini aşan isimler aldıklarını belirtip “En az 2 milyon euro’ya ihtiyaç var” demişti.

Başkan Otyakmaz’ın bu açıklamasından sonra ,harekete geçen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,Milletvekilleri,Vali Zübeyir Kemelek ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,Sivasspor kulübünü ziyaret ederek,en kısa zamanda İstanbul’da Sivasspor için yemekli bir toplantının düzenleneceği belirtilmişti.

Bugün akşam düzenlenecek olan yemekte Sivasspor için ne kadar toplanacağı ve kimlerin katılacağı bir hayli merak ediliyor.

58_SEMİH_58 27.09.2013 08:50

Cevap: Sivaslı Zenginler Sınav Verecek !

30 işadamı mı sadece? Şurada 8-10 kişi bildiklerini yazsa bile 30dan fazla isim çıkar.İnşAllah göstermelik değilde gerçek bir destek çıkar.

Sivasli010 27.09.2013 08:51

Iyimis

Ama nasil butcemizi astik yaw tek da costa 2milyon avro gerisi 500bin avrodan az, ozaman bizim butcemiz en fazla 1milyon avromi?

astaravisa 27.09.2013 09:16

bu geceden 15-20 trilyon para çıkması gerek.

58fatihcan 27.09.2013 10:32

Bu yemeğin yanında sms kampanyası da olsa keşke biz de en aZından bir sms atardık. Ama faturasız hatlara da açılmalı

Kokomo 27.09.2013 15:36

[QUOTE=58fatihcan;878443]Bu yemeğin yanında sms kampanyası da olsa keşke biz de en aZından bir sms atardık. Ama faturasız hatlara da açılmalı[/QUOTE]

Aynen katılıyorum.

Bir SMS Kampanyası düzenlenmeli.

Bu şekilde bizde "KLAVYE TARAFTARLARI" ile "GERÇEK TARAFTARLAR" arasındaki farkı görürüz.

yerliturkuaz 27.09.2013 17:18

[B]İnşallah bu organizasyonda istenilen miktarlar toplanır diye ümit ediyorum. Tereddütlerim var çünkü. Sebebine gelince benim bizzat şahit olduğum bir durum var. İstanbul'da faliyet gösteren bir kaç firma bu tür şeylere para veremeyeceklerini bu tür işlerin boş olduklarını belirttiler bunları ben kulaklarımla duydum. Bahsettiğim firmalarda öyle sıradan firmalar değil 6-7 bin kişi çalıştıran firmalar. Varın gerisini siz düşünün anlayacağınız adamlar bu tür işlere boş iş diye bakıyorlar...[/B]

Kokomo 27.09.2013 17:33

[QUOTE=yerliturkuaz;878490][B]İnşallah bu organizasyonda istenilen miktarlar toplanır diye ümit ediyorum. Tereddütlerim var çünkü. Sebebine gelince benim bizzat şahit olduğum bir durum var. İstanbul'da faliyet gösteren bir kaç firma bu tür şeylere para veremeyeceklerini bu tür işlerin boş olduklarını belirttiler bunları ben kulaklarımla duydum. Bahsettiğim firmalarda öyle sıradan firmalar değil 6-7 bin kişi çalıştıran firmalar. Varın gerisini siz düşünün anlayacağınız adamlar bu tür işlere boş iş diye bakıyorlar...[/B][/QUOTE]

Doğrudur, boş iş olarak bakıyorlar bu işlere.

Bakmasalar zaten bu durumda olur muyduk ?

Mecnun Başkan bıraksın takımı, EĞER 2 yıl içinde değil PTT 1.Lige, 2.LİGE DÜŞMEZSEK adam değilim ...

myyiğido58 27.09.2013 18:41

30 iş adamından ne kadar para toplanılabilirki bir sürü iş adamı varken nıye 30 kısı var anlasılması güç

58fatihcan 27.09.2013 20:18

Yemekten haber var mı acaba

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25.