![]() |
Çocuklara işkence mi? eğlence mi?
[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p526x296/1376514_10152293084258378_1528382577_n.jpg[/IMG]
Sivasspor-Gençlerbirliği karşılaşma öncesinde seremoniye çocukların çıkarılması eleştirilere yol açtı. Soğuk hava nedeniyle, kalın giysilerle de olsa taraftarların gelmediği stadyuma çıkarılan 8-10 yaşlarındaki kısa kollu çocukların üşümeleri çeşitli çevrelerce eleştiri konusu oldu. Çocukların soğuk hava da böyle kısa kollu formalarla çıkarılmasının çocukların sağlıkları için tehlikeli olabileceğini savunan çevreler, daha dikkatli olunarak, mevsim şartlarına göre harekete edilmesi yönünde uyarılarda bulunuyorlar. Aynı çevreler, taraftar olarak tedbirli de olsa, kalın giysilerle, stadyuma gelmeyen yetişkinler var iken bu çocukların soğuk havada seremoniye adeta çıplak şekilde çıkarılmasının uygun olmadığını düşünüyoruz şeklinde konuştular. [B]Sivasspor.Com özel haberidir.[/B] |
Cevap: Çocuklara işkence mi? eğlence mi?
Bunlara 1'er Sivasspor eşofmanı ve 1'er de mont giydirilip hediye edilse, o yavrucaklar da üşümese ve onları birer hatıra olarak saklasalar, kulüp çok mu zarar eder?
Onlar o heyecandan üşüyeceklerini akıllarına bile getirmezken bunu düzenleyen zat nasıl olurda bunu düşünemez? Pes doğrusu, pess !.. . |
Cok yanlis bir uygulama. Futbolcularin formalari uzun kollu ve bazilari eldiven takiyorlar ama bu cocuklari hic kimse dusunmemis. Gercekten yazik olmus baksana resime nasil usuyorlar kuzular. Yonetime duyurulur.
|
[b]gereksiz bir uygulama ,çocuklar sıcak havada çıksa belki büyünce bir hatırası olur okadar,fair play için yapılıyorda gereksiz uygulama ,keşke mont filan verilseydi,[/b]
|
Bu ne kadar bencillik,cimrilik.Maç kaç derecede oynanıyor,altına bari uzun kollu birşeyler verin ne olacak sanki.Takımmı batacak.Ayıp...
|
[B]yöneticilerin mac öncesi bu kücükde olsa önemli detayi unuttuklarini saniyorum
bilerek cocuklarin üsümesine göz yumacaklarini düsünemiyorum bir dahakine daha tedbirli olacaklarina inaniyorum önümüzdeki mac yönetim gerekeni yapmasini diliyoruz[/B] |
[B]TFF tarafından uygulanan bu uygulama güzelde böyle soğuk havalarda bu uygulama uygun değil. Çocuklar o heyecanla belki üşüyeceklerini düşünemez ama bunu birilerinin düşünmesi gerekirdi ama malesef düşünülmemeş.[/B]
|
sağlık bir eğlence uğruna ihmal edilemeyecek kadar kıymetli bir nimettir
Bir anlık dalgınlıga gelmiş bir eksiklik Daha sonraki maçlarda yaşanmayacağını düşünüyorum |
Cicinho bir serbest vuruş öncesi ayakkabısını bağlamak için eldivenlerini çıkardı. 2 çift eldiven takmış ellerine.Yedek kulubesindeki oyuncuların sadece gözleri açıkta heryerleri örtülü. Bu derece soğuk olan bir havada çocukların bu şekilde seromoniye çıkarılmaları çok dengesiz bir hareket. Bunun sorumlusu kim ise onun daha soğuk bir havada üşüyerek imtihan olmasını diliyorum Allah'tan.
|
Iyi organize olman kulüplerde böyle gariplikler yaşanmaz!
Bu bir ders olmalıdır! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |