![]() |
Yedek Kulübe Unutuluyor mu?
Hocamiz 5 macta 3 oyuncu degisiklik hakini kullanmadi, (simdiye kadar 8 mac oynandi) ama degisiklik hakini kullanmadi halde basariliyiz sizce carlos oyuncu 3 degistirmemekle iyimi yapiyior?
Kayseri macinda: 1 degisiklik yaptik @1-0 yenildik Konya macinda: 2 degisiklik yapdtk @2-0 yendik Fenerbahce macinda 1 degisiklik yaptik @5-2 yenildik Eskisehir macinda 3 Degisiklik yaptik @3-2 yendik Kasimpasa macinda 2 degisiklik yaptik @ 2-1 yenildik Elazigi macinda 3 degisiklik yaptik @ 4-2 yendik Genclerbirligi macinda 3 degisiklik yaptik @ 2-0 yendik Trabzonspor macinda 2 degisiklik yaptik @0-0 beraber |
Cevap: Hocamiz yedek kulubeyimi unuttu?
Yedek kulübesinde zaten çoğunlukla Hakan Arslan'dan başka işlevli değişiklik yapacak adam yoktu, Cihan özkara çok kez oyuna sonradan girdi. Son maçlarda Korcan'ın kaleye geçmesiyle yabancı kontenjanımız açıldığından yavaş yavaş yabancı bir yedeğimiz oluyor o da genellikle Utaka'nın sakat olduğu dönemlerde Djebbour oluyor. Zaten Djebbour'ûn ilk 11 de başladığını düşünürsek Hakan Arslandan başka oyuna alınabilecek oyuncumuz yok. Hoca'da zaten pek fazla Hakana şans vermiyor
|
Selam
cok güzel bir konuya deginmisin kardesim. sahsi görusum yanlis yapiyor elinde olan her oyununcudan faydalanmak gerek ki oyunucu da hosacina güvensin böyle devam ederse takim yedek oyuncular kusmeye baslarsa takim icin zil calmiya baslar. bir deger konuda takim iyi oynamiyor. |
[QUOTE=cemahmety;880991]Yedek kulübesinde zaten çoğunlukla Hakan Arslan'dan başka işlevli değişiklik yapacak adam yoktu, Cihan özkara çok kez oyuna sonradan girdi. Son maçlarda Korcan'ın kaleye geçmesiyle yabancı kontenjanımız açıldığından yavaş yavaş yabancı bir yedeğimiz oluyor o da genellikle Utaka'nın sakat olduğu dönemlerde Djebbour oluyor. Zaten Djebbour'ûn ilk 11 de başladığını düşünürsek Hakan Arslandan başka oyuna alınabilecek oyuncumuz yok. Hoca'da zaten pek fazla Hakana şans vermiyor[/QUOTE]
kardes ozamanda genc oyuncularimizi oyuna sursun son 10 dakika onlar daha hirsli ve istekli olur ve daha cok katki saglar yorulmus oyunculardan :) Altyapidan bir iyi futbolcu alsak ve her mac son 10 dakika oynarsa ilerde bize cok katki saglar |
[B]bazen bende kızmıyor değilim ama sonuçta hoca olan o elinde ki oyuncuları bizden daha iyi tanır kendine göre giren oyunculardan katkı alamayacağını düşündüğü için değişiklik yapmıyor olabilir[/B]
|
[B]bir yere kadar sana katılıyorum kardeş..fakat hakan arslan dışında diğer yedeklerin şans bulunca ellerindeki fırsatı iyi değerlendiremediğini gördük...Djebbouru yedek saymıyorum zaten..ne cihan ne murat ilk 11'i -zorunlu bir durum olmadıkça- zorlayacak formda değiller...fakat carlos değişiklik yaptığı zaman şu ana kadar oldukça doğru değişiklikler yaptı...zamanla bu konuda kendini daha da geliştireceğine inanıyorum...[/B]
|
carlos baba isini bilir daha da gelistirecektir kendisini
|
[QUOTE=DOGU_BEY;881008][B]bir yere kadar sana katılıyorum kardeş..fakat hakan arslan dışında diğer yedeklerin şans bulunca ellerindeki fırsatı iyi değerlendiremediğini gördük...Djebbouru yedek saymıyorum zaten..ne cihan ne murat ilk 11'i -zorunlu bir durum olmadıkça- zorlayacak formda değiller...fakat carlos değişiklik yaptığı zaman şu ana kadar oldukça doğru değişiklikler yaptı...zamanla bu konuda kendini daha da geliştireceğine inanıyorum...[/B][/QUOTE]
Ama agabey eren aydini gondersek yerine altyapidan bir oyuncu alsak ve her mac son 10 dakika oynatsak kendini gelistirir hemde buyukleriynen antremanda birseyler ogrenir Belkidi ilk 11i zorlayabilirde Her antrenor kafayi yiyior hangi 3 oyuncuyu oynatsam diye, carlosda oyuncu degistirsemi degistirmesemi diye dusunuyordur :D ama carlos oyuncularina COK guvenmesi cok guzel birsey |
Bu konu 2-3 hafta önce açılsa katılırdım fakat Roberto Carlos gittikçe kendini geliştiriyor bu bir gerçek bu sorunlarıda yavaş aşacaktır.
|
Degisiklik hakki ihtiyac olmadikca kullanilmasina gerek yoktur. Oyun iyi gidiyorsa ki cogu macta git'di, oyuncu degisikligi yapmak dogru degil cünkü oyunun akisini degistirebilir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:34. |