![]() |
Osman Seçilmiş Röportajı
eski başkanımız sayın osman seçilmiş'le yapılan bir ropörtaj var. gazeteci abdullah yiğit yapmış. yaklaşık 45-50 dakikalık bir video. bütün sivaslıların, sivassporluların izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7tu7YHTJ-EY&feature=share[/url] bugünlere nerelerden geldik, bulunduğumuz konumun, mecnun başkan'ın ve sivasspor'da emeği geçen her bir kişinin kıymetini neden bilmeliyiz, neden her birisine ayrı ayrı sahip çıkmalıyız, bu sorulara cevap olması açısından altın değerinde bir ropörtaj, deyim yerindeyse ibretlik. |
Cevap: Osman Seçilmiş Ropörtajı
Osman Seçilmiş çıkışımızı gerçekleştiren ve bayrağı Mecnun Otyakmaz'a devreden kişidir. Şuan siyasetin içindedir ve Milli Görüş davasının erlerindendir. Sivasspor'u karadeniz ekipleri arasından kurtarması ve çıkışa geçirmesi unutulmayacaktır.
|
Sivasspor'un bu günlere gelmesinde kimlerin emeği geçtiyse Mecnun başkan başda olmak üzere hepsinden ALLAH razı olsun
Sivas'ımızın markası olan Sivasspor'a Sivas'da doğan her ferdin sahip çıkması gerekir |
Bu arada eski başkanlarımızın ismini kullanıyor ropörtajda. İşte AŞK bu. Sivasspor için Osman başkanımızı yalnız bırakmamışlar.
|
Osman seçilmiş Sivasspor tarihine ismini altın harfler le yazdırmış eski başkanımızdır,emekleri mücadelesi unutulmaz
|
Eğer bugün süper ligdeysek senin eserindir sayın başkanım seni çok seviyoruz osman başkannnnnnn
|
Spor ve Sivasspor ile ilgili bölüm yer almaktadır.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=otq7-sZd_uY[/url] |
Bizi bataklıktan kurtaran insandır, kendisinden bin kere Allah razı olsun.
|
osman beyin sivassporun buralara gelmesinde büyük emegi vardır.ben 3.ligden beri bu takımın maçlarına hiç aksatmadan giderim.osmanbeyle başkan oldugu zamanlarda takımla ilgili çok toplanrtımız olmuştu.kendisi futbol bilgisi çok olmamasına yapısına uygun olmamasına karşın memleket hayrına oldugunu düşündügü için bu işe canı gönülden girmiş inasnmış ve başarılı olmuştu.allah kendinden ve emegi geçenlerden razı olsun.3.ligde sivassporu izlerken bugünleri takımın süperligde olacagını bir gün şampiyonluga oynayacagını söyleselerdi bu benim için imkansız bir hayal ötesi bir şey olurdu.hatta kendimin cumhur başkanı olabilecegime bile daha çok inanırdım
|
Cevap: Osman Seçilmiş Röportajı
osman seçilmişin ropörtajda hayırla yad ettiği cemal bey kim , bilen var mı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |