![]() |
ZTK Biletleri Satışta
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41762&token=10812[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Sivasspor ile Ankaragücü arasında yarın oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışına devam edilen biletlerin fiyatları şöyle: Kale arkası: 2 TL, Maraton: 5 TL, Vip: 10 TL, Misafir takım (Kale Arkası): 2 TL olarak belirlendi. |
Cevap: ZTK Biletleri Satışta
[B]"Stadyum yeterki dolsun" düşüncesiyle bilet ücretlerini ekonomik düzeyde tutan Sivasspor Yönetimini tebrik ediyorum...[/B]
|
bu fıyatada dolduramazsak stadı...
|
Sivassporumuzun cok sukur iyi gidiyorken niye stad birturlu dolmaz?
gercekten cok buyuk bir hayal kirikligi, uzulmemek elde degil. Sivassporumuzun kiymetini bilin yigidolar, doldurun artik stadi. |
Bilet fiyatları el yakıyor. Protesto edin gitmeyin stada her zamanki gibi(!)
|
[B]Maraton ve VİP tribününün yarısı dolar maalesef..[/B]
|
... dolar.
... dolar. |
Bilet fiyatları yine çok uygun fakat gerek maçı televizyonun verecek olması gerekse hafta içi olması nedeniyle ben çok fazla bir taraftar kitlesinin olacağını düşünmüyorum. Hatta Ankaragücü taraftarı bizim taraftarı bastırırsa şaşırmam.Acı ama maalesef gerçek bu.
|
Dunyanin hic bir yerinde bkadar ucuza bilet yojtu heralde
|
Gidebilen gitmeli biseyi bahane etmemeli ben ankarada yasiyorum ama sunu soyleyebilirim sivasta yasiyor olsaydim oynanan her maca her kosulda gitmek icin elimden gelen herseyi yapardim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:46. |