![]() |
13. ve 14. Hafta Programı
[B][I]Spor Toto Süper Lig'de 13 ve 14. hafta maçlarının programı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur maçlarının programı açıklandı.[/I][/B]
[B]Süper Lig'de 13 ve 14. hafta maçlarının programı şöyle: [/B] [B][U]13. hafta[/U][/B] [B]29 Kasım Cuma:[/B] [B]20.00 Sivasspor-Medical Park Antalyaspor [/B] 20.00 Elazığspor-Bursaspor [B]30 Kasım Cumartesi: [/B] 15.30 Kayserispor-Akhisar Belediyespor 19.00 Gençlerbirliği- Gaziantepspor 20.00 Fenerbahçe-Beşiktaş [B]1 Aralık Pazar: [/B] 15.30 Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor 19.00 Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor 19.00 Kasımpaşa-Galatasaray [B]2 Aralık Pazartesi: [/B] 20.00 Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor [U][B]14. hafta[/B][/U] [B]6 Aralık Cuma:[/B] 20.00 Galatasaray-Elazığspor [B]7 Aralık Cumartesi: [/B] 19.00 Medical Park Antalyaspor-Kasımpaşa 19.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe [B]8 Aralık Pazar: [/B] 13.30 Akhisar Belediyespor-Torku Konyaspor 16.00 Bursaspor-Gençlerbirliği 16.00 Kardemir Karabükspor-Kayserispor 19.00 Gaziantepspor-Trabzonspor [B]9 Aralık Pazartesi: [/B] [B]20.00 Beşiktaş-Sivasspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan - Seyircisiz)[/B] 20.00 Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor [B]******************************* [/B] [B]ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 4. TUR [/B] [B]4 Aralık Çarşamba 17.00 Sivasspor-Silivrispor (Sivas 4 Eylül)[/B] |
Cevap: 13. ve 14. Hafta Programı
Zorlu GS maçı ertesinde, 11 gün içerisinde üç maç yapacağız. Futbolcuların çok iyi hazırlanması lazım. Bu süreçte 23 kişilik kadronun her birisine ihtiyacımız var. Eminim herkese ihtiyaç duyulacak, sonra hiçbir futbolcu çıkıp vay ben şans bulamadım, ben oynayamadım, şöyleydi, böyleydi demesin!
İşte er meydanı işte siz! |
[B]Kupa maçında as oyuncularımız oynmazsa güzel bi program dinlenirler[/B]
|
Gönül hepsinden galibiyetle ayrılmak ister ancak zaman ne gösterir kimse bilemez.:)
|
Temennimiz 12.haftada Galatasarayı sahasına,13.haftada Antalyayı evimizde
14.haftada beşiktaşı evinde yenerek ligde sağlam adımlarla İNŞALLAH yolumuza devam ederiz |
Zorlu bir periyoda girecegiz R.C un takimi bunun bilincinde olarak hazirlayacagindan supem yok. Butun futbolcularimizinda elinden gelenin en iyisini yapmasi gerekiyor . Ust siralardan kopmamaliyiz yerimiz cok iyi..
|
yoğun bir tempo beklıyor bizi......
|
suradan 6 puan çikarmak imkansiz degil hata basaracagiz bence (insallah tabi ki)
|
Aslında rahat bir fikstür. Zira kupa için deplasman yorgunluğu olmayacak ve bjk maçı seyircisiz. Çok şey değiştirebiliriz bu ligde çoook
|
3 lig macinda en az 5 puan bekliyorum... GS ile beraberlik, Antalyadan Galibiyet Besiktas ya beraberlik yada galibiyet bekliyorum...
tabiki 9 puan olsa daha iyi ama real bir tahminde bulunmak istedim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |