![]() |
Rekortmen Yiğidolar
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42744&token=74239[/IMG]
Bu sezona damgasını vuran Sivasspor, istatistiklerde'de öne çıkmaya başladı.. Son 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik elde eden Kırmızı-Beyazlılar, 11. hafta sonunda Süper Lig tarihinin en çok gol attığı sezonunu yaşıyor. Şampiyonluk mücadelesi verdiği 2007-2008’de 21 kez rakip fileleri havalandıran Yiğidolar, bu sezon ise 22 gol atmayı başardı. Bu arada Sivasspor, milli maç arasında 5 günle en çok izin yapan kulüp oldu. Kırmızı-Beyazlı futbolcular, yarın topbaşı yapacak. |
Cevap: Rekortmen Yiğidolar
Maclar baslasada takimimizi izlemeye devam etsek..
|
Başarılı bir grafik çiziyoruz,İNŞALLAH böyle devam ederiz ve Süper Lig kupasını müzemize götürürüz...
|
Ben gs maçı öncesi 5 günlük aranın çok olduğu görüşündeyin. Tabiki en iyisini hoca bilir
|
[QUOTE=58fatihcan;884842]Ben gs maçı öncesi 5 günlük aranın çok olduğu görüşündeyin. Tabiki en iyisini hoca bilir[/QUOTE]
[B][I]Fatih'im çok haklısınız, ama takım da bu izini de hak ediyor. İT'i (İstanbul Takımı) yensinler de, 5 değil 15 gün feda olsun :)[/I][/B] |
[B]Tatil çok fazla verildi bence 3 gün olsaydı daha iyi olabilirdi[/B]
|
[QUOTE=58fatihcan;884842]Ben gs maçı öncesi 5 günlük aranın çok olduğu görüşündeyin. Tabiki en iyisini hoca bilir[/QUOTE]
Bence degil :) Zaten oturmus bir takimiz, oyuncularin bir cogu zaten milli takimlarda degil. Egerki oyunucular bu 5 gün boyunca dinlenip güc depoladiysa, kalan günlerde rakibi iyi analiz edip Allahin izniyle galip geliriz. |
Başarılarınızın devamını dileriz aslanlarım...
|
Beş günlük istirahat sporcular için çok degil yoğun temponun ardindan vucudun dinlenmesi sporcuya dopink gibidir bunu uzun zaman spor yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum İNŞALLAH Galatasaray maçinda galip gelerek görürüz
|
puan rekoruda kırsak fena olmaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52. |