![]() |
KIRMIZI KARTON...!
Cuma Gunu Oynanacak SİVASSPOR- ANTALYASPOR macina Gelecek Taraftarlar ellerinde 50cm*50 cm Kirmizi Karton Getirerek GS macina Tepkimizi Koymaliyiz..Ben egerki Guzel bir Organizasyon Ayarlanirsa..Sadece kendim 20 -30 tane kirmizi karton ayarlayacam VIP trubinde sagima soluma dagitacagim...
|
Cevap: KIRMIZI KARTON...!
VEya kirmizi balon Hangisi Olur Derseniz o Sekilde Ayarlayalim Taraftar Gruplarimizada İletelim Bunlari ..Pankart Olarakda SIVASI yanliz Gorme TFF diye Yazdiralim Derim..
|
iyi has olurda Allah aşkına amatörce olmasın herkes kafasına göre takılmasın organızasyon iyi olsun
|
herkes elinde 5 Tane karton İle gelirse Tribunlerde Kırmızı Bir Goruntu Olusur Tabiki Benim Fikrim..?
|
Fikirde sıkıntı yok ama sadece kartonla kalmasın hep bir ağızdan ortak bir sloganla bu desteklenmeli. Yani herkes her grup kafasına göre takılırsa bu işte sarpa sarar
|
Daha önce ki yıllarda bu ve buna benzer fikirler hep [B]maalesef[/B] havada kaldı destek bulamadı. Bulanlarda koskoca stadda cılız kaldı...:confused:
|
[QUOTE=asabibaba;886377]Daha önce ki yıllarda bu ve buna benzer fikirler hep [B]maalesef[/B] havada kaldı destek bulamadı. Bulanlarda koskoca stadda cılız kaldı...:confused:[/QUOTE]
Olucak olucak bu takımın tarftarına o kültür yerleşecek artık mecburuz :D |
50 cm x 50 cm kırmızı karton çok büyük olur anlamı olmaz. O ebatta siyah karton getirip PROTESTO amaçlı maçın başında açılmalı, 20 cm x 20 cm ebadında da kırmızı kartondan kırmızı kart hazırlanıp hakemler aleyhinde tezahürat yapılıp (küfür etmeden) TFF ve MHK protesto edilmeli.
Herkes 5'er, 10'ar tane hazırlarsa getirmeyen olursa yanındakilere verilmeli. . |
Fikir güzel. Sloganla beraber gösterilebilir.50cm büyük olur. Kart gösterir gibi olmalı 20cm olabilir.
|
çok güzel fikir, inshallah bundan sonra hakemler adam gibi maç yönetir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:21. |