![]() |
Adem 2 hafta yok
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42878&token=24823[/IMG]
Son haftalarda kart cezaları ile boğuşan Sivasspor'a bir kötü haber de tecrübeli futbolcu Adem Koçak'tan geldi. Sivasspor'un evinde MP. Antalyaspor'a 3-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan Adem Koçak'ın kasığında açılma olduğu ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Öte yandan geçtiğimiz hafta içi antrenmanda sakatlanan Ziya Erdal ise Beşiktaş maçında forma giyebilecek. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Adem 2 hafta yok
[B]Havaların soğumaya başlamasının da etkisini düşünerek, futbolcularda teknik kadroda dikkatli olmalıdır...
Ziya'dan sonra Adem devamı gelmez inşaallah...[/B] |
Hakanin ademi aratmayacgini dusunuyorum buyuk bir sikinti olmayacaktir..
|
Oncellikle kendisine gecmis olsun diliyorum.
Ayrica yönetimdende ayni adem gibi kaliteli bir orta saha almalarini diliyorum goruyorsunuz adem sakatlandimi yerine adam yok. Hakan kadirle oynayamaz onu belirtirim. Transfer sart bu takima. 1 orta saha, 2 defans sag be veya sol bek ve son olarak da iyi kosan son vuruslari iyi bir golcü gerek. |
Sorun değil, Mehdi ve Hakan, Ademi aratmaz inşallah...
|
[B]Nazar değdi bize...[/B]
|
[B]Antalya maçında oynadığı futbolun daha iyisini hakan da mehdi de oynar bence çok sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede sağlıklı olmasını isterim tabi[/B]
|
[QUOTE=DieForMetal58;887422][B]Nazar değdi bize...[/B][/QUOTE]
Ne hikmetse hep nazar degiyor bu takima ne zmn basarilli olsa nazar mazar degil bu takimda cok eksik var kardas transfer sart |
Kadroyu genişletmek gerekiyor devre arası. Sakatlıklar ve cezalar peşimizi bırakmayacak anlaşılan
|
Hakan oynarsa çok büyük bir kayıp değil bence ama o bölgede Mehdi ile Beşiktaş maçına çıkarsak sıkıntı olabilir. Mehdi o bölgede çok yumuşak kalıyor. Ben Adem'e yumuşak oynuyor derdim ama Mehdi ondanda yumuşak oynuyor. O yüzden bence Hakan,Adem'in yokluğunda oynamalı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37. |