![]() |
Sivasspor 3-1 Ç.Rizespor -2.devre -
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=42939&token=68241][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42939&token=68241[/img][/url]
Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih: [/B]14 Aralık Cumartesi [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 13:30 [B]Maçın Hakemi:[/B] Cüneyt Çakır ***************************** Geçen haftayı Beşiktaş beraberliğiyle kapatan Sivasspor, 9 maçtır kazanamayan Rizespor'u ağırlayacak. [B]Muhtemel 11'ler[/B] [B]Sivasspor:[/B] Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Eren, Burhan, Kadir, Mehdi, Aydın, Aatif, Djebbour [B]Çaykur Rizespor:[/B] Serkan, Koray, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Sercan, Cernat, Tevfik, Kweuke [B]YAYIN:[/B] LiG TV |
Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor
Güzel bir maç olacağına inanıyorum son maçları kayıpsız tamamlamak gerekiyor
|
Cok birsey kaybetmedik
Onemli olan takimin tam kadro sahada olmasi eksik olmasin yeter k.pasa - bjk ile oynayacak ardindan ts - bjk ile oynayacak iyi firsat yakalayabiliriz. Gol kacirma hastaligimizida yenmeliyiz.. Rize takimi cok iyi gitmiyir kesinlikle rizeden iyi takimiz pas trafigimize rize dayanamaz iyi bir glibiyet bekliyorum. . |
Kolay bir mac olacagini sanmiyorum fakat öncelikle gool yememiz gerekiyor bunu basarabilirsek mac bizimdir rakibi hafife almak bize zarar verir:confused:
|
[b]küçümsersek baŞımıza iş açarız ,sercan ve kuveku kaliteli forvetler,bizim defansın arkasına atılacak hertop tehlikeli oluyor r.carlos buna dikkat etmeli,sivassporda çok kaliteli takım ,ziyada takıma katılırsa sivassporun gücünü artıracaktır,kolay olmayacak ancak sivasspor kazanacak güçte [/b]
|
[B]haftalardır galip gelemeyen bir takıma karşı oynuyoruz ve takımın başında Rıza hoca var belkide bize bilenebilir çok dikkatli olup oyun disiplinini bozmadan 90 dk yı tamamlamalıyız[/B]
|
beşiktaşı pas manyağı yapan yiğidolar birde gol sorununu çözerse yenemiyecegimiz rakip yok rize maçınıda çok rahat alacagımıza inanıyorum vede carlos reise güveniyorum.bize acilen bitirici vuruşu yapabilecek forvet lazım cebur ve utakayla bu iş olmayacak gibi
|
zor bir maç olacak ama inşallah 3 puanı alacağız...kalan maçlarda 3'te 3 yapmamız lazım...
|
Rize iyi top oynamıyor.Bireysel olarak bakılınca maçı çevirecek,üstdüzey bir oyuncuları yok.Cernat derseniz,eski Cernat değil.Kweuke çok hantal;az daha Rıza hoca bu adamı bize aldırıyordu bize yansıdığı kadarıyla.Çok yetersiz ve kolaylıkla etkisizleştiriliyor.Kaleci Serkan dışında etkili oyuncuları görünmüyor.
FB maçını izledim ,oynamaktan çok oynatmamaya dönük bir oyun anlayışı ile nereye kadar. Rahat alabileceğimiz bir maç olur,fark olursa tadından yenmez. |
sezon basında calımbayın rızesı zırveye oynarken burdan saksakcıları alın ıste bakın adamı bosa gonderdık dıyorlardı. Ben de gulerek, ben onu 5-6 hafta sonra gorurum sızı de dıyordum. Neden mı cunku calımbay hep aynı taktıklerı yapıyor, aynı sozlerı tekrar edıp duruyor, bı sure sonra rakıpler onu cozuyor, futbolcularıda aynı seylerı duymaktan bıkıyor. Sureklı bır seylerden yakınıp sıkayet edıp takıma negatıf enerjı yukluyor. En sonunda da basarısız oluyor ama ınadınadan da vazgecmıyor. Elestırenı de hıc kabul etmıyor. Nıtekım dedıgım gıbı de oldu rıze kac haftadır yenılıyor, umarım calımbay bıze gelınce aslan kesılmez. Umarım galıbıyetle ayrılırız yoksa ısımız zor.
Bu arada bu kadar kotu forvetlerımız olmasına ragmen, sakatlıklara ve cezalılara ragmen Carlos'un bir kere bile yakındıgını duydunuz mu ben duymadım. Iste bunu anlatmaya calısıyorum. Bır teknık adam yakınmayı kendısıne alıskanlık halıne getırmeyecek. Yoksa bundan taraftar da etkılenır futbolcu da yonetım de. Bılmem anlatabıldım mı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50. |