![]() |
BU HAFTA 9 MACIDA BİLEN SİVASSPOR KAŞKOLU KAZANACAK...
1.MAC KOCAELİSPOR-SİVASSPOR 2.MAC ADANASPOR-VESTEL MANİSASPOR 3.MAC Ç.DARDANEL-Y.TOZGATSPOR 4.MAC ELAZIĞSPOR-SARİYER 5.MAC İ.B.BELEDİYE-F.KARAGUMRUK 6.MAC KARŞIYAKA-K.ERCİYESSPOR 7.MAC MARDİNSPOR-ALTAY 8.MAC MERSİN.İ.Y-ANTALYASPOR 9.MAC BURSASPOR-TURKTELEKOMSPOR BAŞARILAR |
[quote=akincilar]BU HAFTA 9 MACIDA BİLEN SİVASSPOR KAŞKOLU KAZANACAK...
1.MAC KOCAELİSPOR-SİVASSPOR 2.MAC ADANASPOR-VESTEL MANİSASPOR 3.MAC Ç.DARDANEL-Y.TOZGATSPOR 4.MAC ELAZIĞSPOR-SARİYER 5.MAC İ.B.BELEDİYE-F.KARAGUMRUK 6.MAC KARŞIYAKA-K.ERCİYESSPOR 7.MAC MARDİNSPOR-ALTAY 8.MAC MERSİN.İ.Y-ANTALYASPOR 9.MAC BURSASPOR-TURKTELEKOMSPOR BAŞARILAR[/quote] 1.MAC--2 2.MAC--2 3.MAC--1 4.MAC--1 5.MAC--2 6.MAC--1 7.MAC--0 8.MAC--1 9.MAC--1 |
1.MAC : 2
2.MAC : 2 3.MAC : 1 4.MAC : 1 5.MAC : 1 6.MAC : 2 7.MAC : 1 8.MAC : 1 9.MAC : 1 |
hadin gardaslar
|
1.MAC KOCAELİSPOR-SİVASSPOR 1
2.MAC ADANASPOR-VESTEL MANİSASPOR 2 3.MAC Ç.DARDANEL-Y.TOZGATSPOR 1 4.MAC ELAZIĞSPOR-SARİYER 1 5.MAC İ.B.BELEDİYE-F.KARAGUMRUK 1 6.MAC KARŞIYAKA-K.ERCİYESSPOR 2 7.MAC MARDİNSPOR-ALTAY 0 8.MAC MERSİN.İ.Y-ANTALYASPOR 2 9.MAC BURSASPOR-TURKTELEKOMSPOR 1 |
[size=2]KOCAELİSPOR[/size]-SİVAS 2
ADANASPOR-VESTEL MANİSASPOR 1 Ç.DARDANEL-Y.TOZGATSPOR 1 ELAZIĞSPOR-SARİYER 0 İ.B.BELEDİYE-F.KARAGUMRUK 0 KARŞIYAKA-K.ERCİYESSPOR 1 MARDİNSPOR-ALTAY 1 MERSİN.İ.Y-ANTALYASPOR 0 BURSASPOR-TURKTELEKOMS. 0 [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
Elbeyli amma atmışsın yaw tam bir fanatik sivaslı gibi :) bende isterim maçların böyle bitmesini ama çok zor.
|
Ayrıca kaşgol almak için yazmadım zaten bu sonuçları bilsem iddaa oynarım.Sivas yensin sonucunu bilene ben kaşgol hediyece edecem.
|
gardas sen iste sana şşimdi hediye edim :D
|
kocaeli-SİVAS 2
adana-westel 0 dardanel-yozgat 0 elazığ-sarıyer 1 i.bld-karagumruk 2 karşıyaka-erciyes 2 mardin-altay 1 mersin-antalya 1 bursa-telekom 1 __________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:24. |