SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferde Acelemiz Yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37399)

SivasSpor.Com 06.01.2014 15:35

Transferde Acelemiz Yok
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43203&token=55861[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının bitmesi ile birlikte gözler takımların yapacağı transferlere çevrildi. Transfer konusunda aceleci davranmak istemeyen Sivasspor ise futbolcu transferi konusunda yönetim olarak bekleme kararı aldı. Devre arası yapılan transferlerin çok sağlıklı olmadığını söyleyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, "Şu anda yönetim olarak bekliyoruz.

Takip etiğimiz bir kaç genç isim var. Ama aceleci davranmakta istemiyoruz. Devre arasında yapılan transferler fazla sağlıklı olmuyor. Bizim öncelikli hedefimiz kulübeyi zenginleştirmek. Sahada oynayan oyuncularımızın arkasında bekleyen isimlerin de kaliteli olması gerekir. Sivasspor olarak şimdiye kadar sadece Silivrispor’un genç stoperi 23 yaşındaki Ahmet Şahbaz ile görüşerek kendi aramızda el sıkıştık. Aksilik olmaz ise önümüzdeki günlerde kendisini Sivasspor'lu yapan imzayı atacak" dedi. Takımdan ayrılması gündemde olan Kamil Grosicki konusuna da değinen Başkan Otyakmaz, "Kamil için Çaykur Rizespor ile bir görüşmemiz oldu. Ama anlaşma sağlanamadı. Kamil takımımızın Antalya'daki kampına katılacak" dedi.

SİVASSPOR YARIN ANTALYA'DA TOPLANIYOR

İlk yarının bitmesi ile birlikte izine çıkan Sivassporlu futbolcuları ise 9 günlük tatilin ardından yarın Antalya Side Sueno Otel'de toplanacak. Sivasspor 8 Ocak günü ise 2'nci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayacak. 6 gün sürecek Antalya kampının ardından 14 Ocak'ta Bursaspor ile deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup maçı için kırmızı beyazlı ekip Bursa'ya geçecek.

DHA

58YIGIDO58 06.01.2014 16:17

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
Iyide baskanim bir iyi golcü alsak acilen cunku gec kalirsak golcu felan bulamayiz.

DoomsDay58 06.01.2014 16:36

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
Yeni oyuncuların kampa katılması önemlidir keşke oyuncularla erkenden anlaşıp transfer dönemi başladığında da imzayı attırmış olsaydık. Ayrıca kampa katılmayan oyuncuların hali ortada (Utaka ve Rafik)

PETKOVİC 06.01.2014 17:02

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
neden hep biz aceleci davranmıyoruz diğerleri patır patır transfer yapıyor bizimkiler o kadar soğukkanlı ki anlamıyorum arkadaş devre arası transfer yapıyosun bu adamların en geç kampa katılmaları gerek ki takıma uyum sağlayabilsinler bir an evvel!!!

tavatir 06.01.2014 17:04

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
Grosicki anlaşma sağlanamadıysa sözleşme durumu ne olacak? Yoksa sene sonunda bonservissiz kaptırdığımız isimler kervanına mı katılacak?

fark58 06.01.2014 17:53

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
Grosickiyi sene sonunda bedavaya gönderecekmişiz gibi duruyor, saman alevi gibi parladı söndü, paf takımıyla antremanlara çıksa da bari boş yere kulubeyi işgal etmese.

58YIGIDO58 06.01.2014 18:21

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
[QUOTE=PETKOVİC;891240]neden hep biz aceleci davranmıyoruz diğerleri patır patır transfer yapıyor bizimkiler o kadar soğukkanlı ki anlamıyorum arkadaş devre arası transfer yapıyosun bu adamların en geç kampa katılmaları gerek ki takıma uyum sağlayabilsinler bir an evvel!!![/QUOTE]

Kardesim sonuna kadar herseye katiliyorum.
Ben herzaman diyorum forveti brezilyadan alsinlar diye.
Neden mi ?

1. Ornek Cicinho performansi ortada.yani kendisi sag bek ama brezilyali iyi iste :)
2. Hocamiz dunya markasi robrrto carlos eminim bircok isim brezilyada onunla calismaktan gurur duyar.
3.bi arastirdim fiyatlarda uygun.

Yani buyuk engel yok diye dusunuyorum ordada lig bitti zaten.

Forvet brezilyali olsunda geri kalanlar yerli olsun :)

eurovision 06.01.2014 19:40

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
futbolcuları belli bir para karşılığında alıyoruz sezon sonundada bedavaya gidiyorlar öyle olmamalı işte

ihtiyar yiğido 06.01.2014 20:13

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
Transferde erken davranan iyi futbolcuları alır geç kalana da kimsenin beğenmediği futbolcu kalır acele etmeyelim bekleyelim bakalım hayırlısı olsun

Mehmet ATEŞ 06.01.2014 20:20

Cevap: Transferde Acelemiz Yok
 
Acele etmeyelim ama iyi bir forvet alalım


WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005