![]() |
Sivasspor topbaşı yaptı
[IMG]http://i.hizliresim.com/Kd4VA7.jpg[/IMG]
Süper Lig´de ilk yarıyı 29 puanla 5. sırada tamamlayan Sivassporumuz verilen 9 günlük iznin ardından Antalya´da 2. yarının hazırlıklarına başlıyor. Bugün, Side Sueno Otel'de toplanan kırmızı beyazlı ekibimiz 6 gün sürecek Antalya kampının ardından 14 ocakta Bursaspor ile deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşması için Antalya'dan, Bursa'ya geçecek. Bursaspor müsabakası sonrasında Sivas'a dönecek olan takımımız, ZTK grup 2. karşılaşmasında ise 18 Ocakta Sivas'ta Eskişehirspor'u konuk edecek. Yiğidolar, 22 Ocakta kupanın 3. karşılaşmasında Akhisar Belediyespor'u konuk ettikten sonra Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaşacak. |
Cevap: Sivasspor topbaşı yaptı
Hayrılı mübarek başarı dolu olması dileği ile...
|
Transferlerde bitseydi daha iyi olurdu
|
18 ocakta inşallah stadda olacam en son 3-2 yendiğimiğimiz eskişehir maçına gitmiştim :( inşallah bu hasreti yine eskişehir maçı ile dindirecem
|
[QUOTE=eurovision;891371]18 ocakta inşallah stadda olacam en son 3-2 yendiğimiğimiz eskişehir maçına gitmiştim :( inşallah bu hasreti yine eskişehir maçı ile dindirecem[/QUOTE]
O mac aklima gelirse hep manuel da costa aklima geliyor ;) |
[QUOTE=SivasliMuhammed;891373]O mac aklima gelirse hep manuel da costa aklima geliyor ;)[/QUOTE]
o maçtada da costanın gol attığı kalenin tam arkasındaydım :) |
Elimizdeki mevcut kadro pespese 3 kupa ve bir lig karsilasmasini kaldiracak kapasitede degil.Kupa maclari pespese oynanacak bu maclarda görülecek kirmizi kartlar ligede yansiyacagindan Allah sonumuzu hayira getire...
Forvete ihtiyacimiz yok aciklamasini yapan M.Erdogan,Sivasspor taraftarina bunun gerekcelerinide anlatmak zorundadir.En kötü sey gercegi carpitmaktir.M.Erdogan´in yaptigida budur.Defans oyunculariyla Sivasspor mac kazaniyor bunu görmüyormusun M.Erdogan. |
[QUOTE=B.DUMANLI;891377]Elimizdeki mevcut kadro pespese 3 kupa ve bir lig karsilasmasini kaldiracak kapasitede degil.Kupa maclari pespese oynanacak bu maclarda görülecek kirmizi kartlar ligede yansiyacagindan Allah sonumuzu hayira getire...
Forvete ihtiyacimiz yok aciklamasini yapan M.Erdogan,Sivasspor taraftarina bunun gerekcelerinide anlatmak zorundadir.En kötü sey gercegi carpitmaktir.M.Erdogan´in yaptigida budur.Defans oyunculariyla Sivasspor mac kazaniyor bunu görmüyormusun M.Erdogan.[/QUOTE] Kardesim aynen bende senin gibi dusunuyorum. Murat erdogan daha dun futbolcuydu simdi daha yeni yeni ugrasiyor bu islerle elbettde tecrubesiz. Onun lafina ben bakmiyorum zaten umrumda degil. Ama carlosa guveniyorum Murat erdogan daha dunku cocuk onada zaman gerek tecrube kazanabilmesi icin. Kendisi cok sevdigim bir futbolcuydu ve murat erdogan i tekrar sivasspor un basinda gormek cok guzl ama dedigim gibi bazi noktalari goremiyor. |
Bu.grup.bana.2*12'deki.playofu.hatırlatıyor.o.zamanda.eskisehir.bursa.ve.ibbf.vardı.üst.üste.ıki.ibbf.maçını.hatırlamak.istemiyorum.inşaallah.akhisar.maclarında.aynı.şeyleri.yaşamayız.malum.sansımız.tutmuyor.
|
20 sene profosyenel top oynamış murat erdogan futboldan anlamıyor .daha halı sahada top oynamamış adamlar futboldan anlıyor bu sıtede
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35. |