![]() |
Toraman Sivasspor Yolunda
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43230&token=33462[/IMG]
Sezonun ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Sivasspor’da yönetim de kadroya yapılacak takviyeler konusunda yoğun mesai harcıyor. Teknik direktör Roberto Carlos’un raporu doğrultusunda savunmayı güçlendirmeyi planlayan Kırmızı-Beyazlılar’ın hedefindeki isim ise Beşiktaş’ta gözden çıkarılan tecrübeli stoper İbrahim Toraman. Kadro dışı bırakıldığı dönemde de Brezilyalı hoca tarafından istenen Toraman, Sivaslı idarecilere, affedilmeyi beklediğini belirtmişti. 33 yaşındaki defans oyuncusu için Beşiktaş Yönetimi’nde ‘af’ sesleri çıksa da Siyah-Beyazlılar’ın Hırvat hocası Bilic buna izin vermedi. Toraman, transfer döneminin resmen başlamasıyla, “Yönetimin tavırlarından anladığım kadarıyla benim takıma dönüş şansım yok” diyerek gelen teklifleri değerlendirmeye başlamıştı. Deneyimli savunmacıyla bir görüşme gerçekleştiren Sivasspor cephesinin olumlu yanıt aldığı belirtilirken, tarafların arasında kalan küçük pürüzlerin de giderilmesi halinde bu transferin birkaç güne kadar netleşmesi bekleniyor. Bu arada Beşiktaş’ın da Sivas’tan Ümit Kurt’u istediği konuşuluyor. Carlos, Ümit’i bırakmak istemiyor, ancak cazip bir takas formülünün düşünüleceği belirtiliyor. |
Cevap: Toraman Sivasspor Yolunda
Gelmesin.abi.bu.adam.oyuncunun.biriyle.kavga.eder.takımın.ahengini.bozar.hem.öyle.ahım.şahım.bi.stoperde.değil.
|
valla anlamış degilim bize yaramaz kanaatindeyim allah yolunu açık etsin
|
Gayet basarili bir stoper yuregiyle oynuyor begenmeyenlere anlam veremiyorum benim buyuk saygi duydugum bir profesyonel umarim takima kazandirilir. Da costayla cok iyi bir ikili olurlar umitle navratilde yedek oturabilirler
|
Bu arkadasimizin neredeise jubile yapip ayrilacagi yasa gelmis bundan sonra en fazla bir sene oynar ondan sonra kenarda yatarak bol keseden pirim alir biz buna karsiyiz alinacaksa genc ve ya orta yasda birisi olursa uzun Zaman degerlendiririz bu arkadasimizin bizim taraftarimizla arasi iyi degil bunuda göz önünde bulundurmak lazim.
|
İnsallah gelir.
|
Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman hakkında maraton.com.tr'ye konuştu.
Mecnun Odyakmaz, yıldız futbolcuyla sezonun başında karşılaştıkları bir yerde 'Sivasspor'a gel ve futbol hayatını burada sonlandır' dediğini fakat Toraman’ın Beşiktaş ile sözleşmesinin olduğunu dile getirdiğini söyledi. Bugün basında çıkan Sivasspor'un İbrahim Toraman'a talip olduğu haberleri için ise Odyakmaz 'Buna teknik direktörümüz Carlos karar verecektir. O isterse bizde gerekeni yaparız' şeklinde konuştu |
Valla Ümit e karşılık Toraman ve Pektemek iyi bir takas olur.
|
inşallah gelmez burası emekli futbolcular mezarlıgı degil zaten toraman bir medya balonudur oynadıgı takımda sadece kavgalarıyla anılan ve kovulan bir futbolcudur.takıma ahengine yazık etmeyelim takımımız gayet iyi giderken böyle bir transfer hemde gelecek vadeden para etmesi muhtemel ümite karşılık hiç mantıklı degil bunu alsak bile elimizde patlar kimsede üste para versek almaz daha birinden yeni kurtulmuşken (hayrettin) takım bir ikinciyide kaldırmaz takıma yazık etmeyelim geregi yok
|
Toraman kadro genişliği için çok iyi bir transfer olur. Şuan bir defans oyuncusuna daha ihtiyacımız var. Toraman stoper, sağ bek ve ön libero oynayabiliyor. Lider özellikli bir futbolcu.
Ama sanmıyorum ki transfer yapılsın. Çünkü Carlos ara transferde genç oyuncular alıp onları işleyeceğim diyor röportajlarında. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |