SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ne Zaman Alınacak Bu Forvet! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37426)

poolat58 14.01.2014 20:20

Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!

Topu biz onadık maçı onlar aldı diye bir laf varya, tam
da öyle bir maç oldu 2-1 yenildiğimiz Bursa maçı. Canın sağolsun Sivasspor'um,
ama bu takımın emeklerine yazık oluyor, kaliteli bir
forvet ne zaman alınacak artık, ey yönetim! Günü kurtarmak için kendimizi
kandırmayalım! Neden maçı biz hakettik de skor Bursa lehine oldu? Ben söyleyim gol atılmadan maç kazanılmıyor. Eğer biz, transferde acelemiz yok da yok demeye devam edip sonunda da birşey yapamadan veya zamanında yapamadan bu işi sonuçlandırırsak, sezonun ikinci yarısında daha çook böyle maç izleriz. Yapmayın yönetim, Carlos'un, oyuncularımızın ve sizin emeklerinize, bizim de hayallerimize yazık etmeyin. Ayak sürümeyi bırakın da biran önce şu takıma düzgün bir forvet alın...Lütfen. Üç beş kuruş için bir çuval inciri berbat etmeyelim nolur... Saygılar.

DOGU_BEY 14.01.2014 20:32

Cevap: Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!

[I][B]ağzına sağlık kardeşim..ben de senin gibi bu konuyu açmayı düşünüyordumyalnız forvet değil SANTRAFOR diye başlık atılmalı.....artık kabak gibi ortada arkadaş bize SANTRAFOR laızm...yani ceza sahası içinde sırtı döük oynayabilecek ve bitirici, geleni atacak bir golcü lazım...burdan sayın başkana ve carlos hocaya sesleniyoruz artık şu santrafor gelsin...[/B][/I]

kngal yiğido 14.01.2014 20:36

saolunda biz çalıyoruz biz dinliyoruz nolcak ya halimiz sinirden çatlıyorum:mad::mad:

Has Sivas`li 14.01.2014 20:37

[B]Atif`dan santrofor olmayacagini sagIr sultan duydu ama bizim teknik kadro duymadi[/B] Acil transfer sart...

kngal yiğido 14.01.2014 20:37

tıransferin songünü yunan kıralı ketirdik dediler çıktılar 3 1ni gördük jeburmu gol kıralı sala gitsin

kngal yiğido 14.01.2014 20:38

atıf dikine bişiy yapamaz bunu biliyoruz ama bizimkiler artık uçmuş

poolat58 14.01.2014 20:44

bu şekılde Aatıf da tam performans oynayamıyor, o da elden gıdıyor :/

Murad_Kelleci58 14.01.2014 20:44

Utaka hıyarın teki,
Djebbur'da ekşimiş yoğurt
Al sana cacık..

Seneye bolca cacık mı içmek istersiniz..
Yoksa şu transfer döneminde golcü gibi golcü degil, tam golcu alırsanız Avrupa'ya gider kebap üstüne kebap yersiniz.. Sevgili yönetim.. O arada elindeki caciklarda kıymete biner kebap yanında bir ise yaramış olurlar, o harika yemeğe çesni olurlar.. Tadından da yenmez..

Velhasıl ne kadar ekmek O kadar köfte..

Arkadaslar stadyum manifestosu gibi bir "golcü istiyoruz" manifestosu açalım, hatta gerekirse tüm ulusal gazetelerin son sayfasına tam sayfa ilan verelim "golcü istiyoruz" diye.. Yeter artık bir defada paraya kıyıp nüvemize uyacak spektalüler bir isim transfer edilsin..

Morten58 14.01.2014 20:49

Takim hazir, son vurus iyi olan Forvete gerek yok , C.Domingo.

poolat58 14.01.2014 20:51

o zaman o adamı bosuna calıstırıyoruz, futboldan anlamdı bellı, morten kardes sagır sultan duydu bunlar duymaz oldu forvet ıhtıyacını.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:45.