SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol Federasyon (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=29)
-   -   KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3746)

Arif Coşkun 02.12.2005 09:49

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI

Kulupler birliği başkanını seçmek istiyor.Ve bunada Özhan CANAYDIN getirlimek isteniyor.Sizce olumlu birimi ? Bu konu hakkında düşünceleriniz neler arkadaşlar?

Cem-Can 02.12.2005 09:53

KESİNLİKLE ÇOK YANLIŞ BİR SEÇİM.KENDİ CAMİASINA SÖZ GEÇİREMEYEN BİRİ NASIL BÖYLE BİR OLAYA KALKIŞIR ANLAM VEREMİYORUM.ZATEN 3 BÜYÜKLERDEN KİM OLURSA OLSUN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA OLMAMASI LAZIM.ANKARASPOR BAŞKANI HİLMİ GÖKÇINAR ADAY OLMAK İSTİYOR BENCE DİĞER ANADOLU KULÜPLERİNİNDE ONA DESTEK OLMASI LAZIM

Etem-Murat 02.12.2005 09:59

[QUOTE=the_cem]KESİNLİKLE ÇOK YANLIŞ BİR SEÇİM.KENDİ CAMİASINA SÖZ GEÇİREMEYEN BİRİ NASIL BÖYLE BİR OLAYA KALKIŞIR ANLAM VEREMİYORUM.ZATEN 3 BÜYÜKLERDEN KİM OLURSA OLSUN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA OLMAMASI LAZIM.ANKARASPOR BAŞKANI HİLMİ GÖKÇINAR ADAY OLMAK İSTİYOR BENCE DİĞER ANADOLU KULÜPLERİNİNDE ONA DESTEK OLMASI LAZIM[/QUOTE]

DÜZEN DEĞİŞMELİ İSTANBULTAKIMLARINDAN KİMSE OLMASIN ANADOLU KULÜPLERDEN HANDİSİ OLURSA OLSUN ( MEJNUN OTYAKMAZ) OLSUN EN İYİSİ

ygd 02.12.2005 10:04

[QUOTE=the_cem]KESİNLİKLE ÇOK YANLIŞ BİR SEÇİM.KENDİ CAMİASINA SÖZ GEÇİREMEYEN BİRİ NASIL BÖYLE BİR OLAYA KALKIŞIR ANLAM VEREMİYORUM.ZATEN 3 BÜYÜKLERDEN KİM OLURSA OLSUN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA OLMAMASI LAZIM.ANKARASPOR BAŞKANI HİLMİ GÖKÇINAR ADAY OLMAK İSTİYOR BENCE DİĞER ANADOLU KULÜPLERİNİNDE ONA DESTEK OLMASI LAZIM[/QUOTE]
KULÜPLER BİRLİĞİ DENEN KURUMUN NE KADAR ETKİLİ OLDUĞUDA TARTIŞILIR...DAHA ÖNCE SAĞA SOLA SATAŞAN,KENDİ ÇIKARLAERI İÇİN DİĞER ANADOLU KULÜPLERİNİ KULLANAN Bİ İLHAN CAVCAV'DAN SONRA ÖZHAN CANAYDIN KESİNLİKLE DOĞRU BİR KARARDIR!!!ADAM GERÇEKTEN EFENDİ VE UZLAŞMACI...ÖNEMLİ OLANDA BUDUR,BELKİ BU SAYEDE KULÜPLER BİRLİĞİNİN SAYGINLIGI ARTAR!!!ÇİRKEFLİKLE BİŞE OLMUYO!!!

shadow3458 02.12.2005 10:57

bana kalırsa anadolu klüplerinden bir aday çıksın özhan canaydının kendi klübüne bir faydası olmadıki diğer takımlara olsun...........

konya spor başkanı olabilir kanımca. bizim başkan için biraz erken diyiyiyorum

serrkann58 02.12.2005 11:14

Bence 3 büyüklerden kesinlikle olmaz diyorum MALATYASPOR başkanı bence olabilir

Arif Coşkun 02.12.2005 11:22

Bencede Gaziantepspor Başkanı Celal DOĞAN'da olabilir.
Kesinlikle anadolu kuluplerinden ve dürüst güvenilir birisi olması gerekir.

bbptek58 02.12.2005 11:40

MECNUN ODYAKMAZ A YAKIŞIR...

GuNaY 02.12.2005 13:08

[B]Özhan Canaydın efendi bir kişiliğe sahip,
Ancak idareci ve yönetici sıfanın onda pek olmadığını sanıyorum...
Aday konusunda önereceğim kimseyi bulamadım..

Başkansız kalınsın :)[/B]

5841 02.12.2005 13:10

ODA KİM..? BEN GELİYİM DAHA İYİ :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:24.