![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=43304&token=41387][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43304&token=41387[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı ilk hafta maçında Kayserispor'u 3-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]İlk yarıda birçok pozisyonu değerlendiremedik ama ikinci yarıya güzel başlayıp Aatıf'ın attığı iki güzel gol ve Ziya'nın perdeyi kapatan golü ile Kayseri'yi kümeye biraz daha yaklaştırdık.
Aatıf gol atmak için haftalardır demekki Kayseri maçını bekliyormuş... Tebrikler Carlos, tebrikler Yönetim, tebrikler Aatıf, tebrikler Ziya, tebrikler Sivasspor, tebrikler takımı destekleyen fedakar yiğidolar.[/B] |
İlk hafta elimizden kaçırdığımız Kayserispor'a temiz koyduk :)
|
kayseriye gol atarak gerçek sivaslılıgınızı bir kez daha kanıtladıniz aslanım atıf ve ziya
Hem zirveye göz kırptık hem de atıf krallıkta daha söyleyecek sözüm var dedi Almeidanin gol attığı hafta duble yaptı Ziya da gol için kayseriye saklamış kendini helal olsun ona da hepsine de Pedro için şu an söz söylemek erken peşin hüküm vermeyelim ama boş bir futbolcu değil bana göre Türkiye kupasında aldığımız sonuçlar biraz bizi üzse de ümit kaybetmeye gerek yok |
[B]1. Yasli oyuncu diyenlere tekrar kapak olsun , piril piril oyunucmuz Cicinho ile gurur duyuyoruz.
2. Aatif Chahechouhe kendine geldi , kayseriye 2 gol atarak hem Gol Kralligi zirvesine adini tekrar yazdi , insallah seneyede Sivasspor formasi giyer. 3. Aydin Karabulut cok iyidi bence , yaptigi paslar , Aatif'a asisti. 4. Ziya Erdal igneli oynadi ve cok süper oynadi Süper Liigde bu sezon ilk golünü Kayseriye aati. 5. Yeni transfer Pedro Oldoni ye okadar laf atanlar oldu , hafif elestireye birsey demiyorum ama gercekten oyuna girdi hem ayakta duruyor , hem serbest vurus kazandirdi , hatta bana göre ofsaytan olmayan ama sayilmayan bir golü bile var. Tesekkürler Roberto Carlos, tesekkürler Mecnun Baskan ve Sivassporumuz. Insallah yeni transferle takim dahada güclenir ve emin adimlarla ilerleriz Avrupa yolunda....[/B] |
Maçın özeti...
Kayseriden 2-3 gömlek üstün bir takım olduğumuz belli oldu... Kısa paslar adeta rakibi bitirdi. Cicinho ve Ziya muhteşem oynadılar. İlk devre Aydın olmasada Aatıf biraz tutuktu. Aatıf gol atınca kendine geldi. Adem gizli bir kahramandı. Adeta oyunun yönünü şeklini değiştiren adamdı. Ümit ve Da Costa çok iyi birbirlerini tamamlıyorlar. Burhanda biraz form düşüklüğü olsada ikinci devre açıldı. Hakan çok iyi forvet arkasına sarkıyor ama gol bulamadı. Roberto Carlos hoca oyuncularını çok iyi değerlendirmek ve oyuna sürerek morallendirmesi çok iyi. Pedro,Mehdi ve Puyol bunun delilleri. Herkese hayırlı olsun. Kayseriyi geçtik sıra Trabzon Galata Beşiktaş ve Feneri bu sahada dize getirmekte. Yerimizi korumalı ve dirençle dirayetle ilerlememiz lazım. Tebrikler çocuklarrrr.... |
İyi oyunla 3 puanı aldık tüm takımı tebrik ediyorum. Pedro'yu inşallah 90 dakika da izleriz oynadığı kısıtlı sürede iyi izlenim verdi.
|
Kayseri dahada kendine gelemez :D kümeye yavrum kümeye eşşekciler :D
|
hersey cok güzeldi :D
yalniz hemen 10 dakka pedro fos cikti diyenler, sac bas yoldurdu hemen hatrick mi yapacakti |
bu gun dogum gunumdu sivassporum bana cok guzel bir hediye Verdi, taraftarindan tut oyuncusuna,teknik kadrosundan tut yonetimine butun sivasspor camiasina tesekkur ediyorum
bu galibiyetlerin devami gelir ve bu galibiyet yaniltip transferi erteletmez insallah |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:30. |