![]() |
Aragones vefat etti
Aragones vefat etti
Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran İspanyol teknik direktör Luis Aragones, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu. [IMG]http://i.radikal.com.tr/644x385/2008/08/06/fft5_mf37321.Jpeg[/IMG] Bu sabah 07:15 civarında, Madrid'te kaldırıldığı klinikte yaşama veda eden Aragones, Barcelona, Betis, Espanyol, Sevilla, Oviedo, Mallorca, İspanya Milli Takımı ve son olarakta Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı. |
Cevap: Aragones vefat etti
Çok üzüldüm. Türkiyeye gelmiş bir dönem çalışmıştı. Bu arada Roberto Carlos hocamızında hocalığını yapmış babacan bir hocaydı.
|
Hic sevmesdim cunku irkci
|
Allah rahmet eylesin diyecek baska soz yok
|
Yazik adama bi kere bile guldugunu gormedim. Adam ispanyayla sampiyon oldugunda bile aglar gibi yuz ifadesi vardi. Maclarda da kulubede oturur sadece izlerdi. Hic kimseye karismazdi.
|
FB deyken FB sampiyon yapmadan bu takimdan gitmicem demisti onu iyi hatirliyorum ama basaramadi allah rahmet eylesin
[QUOTE=SİVAŞK;895697]Yazik adama bi kere bile guldugunu gormedim. Adam ispanyayla sampiyon oldugunda bile aglar gibi yuz ifadesi vardi. Maclarda da kulubede oturur sadece izlerdi. Hic kimseye karismazdi.[/QUOTE] resmin hic yakismamis bu sisteye anti IT takimi |
[QUOTE=adres58;895654]Çok üzüldüm. Türkiyeye gelmiş bir dönem çalışmıştı. Bu arada Roberto Carlos hocamızında hocalığını yapmış babacan bir hocaydı.[/QUOTE]
carlosun hocalığını hangi takımda yaptı? |
[QUOTE=PETKOVİC;895722]carlosun hocalığını hangi takımda yaptı?[/QUOTE]
Resime görüldügü üzere fenerbahcede. ;) Allah rahmet eylesin. |
Allah rahmet eylesin.
|
[QUOTE=halilxx58;895724]Resime görüldügü üzere fenerbahcede. ;)
Allah rahmet eylesin.[/QUOTE] hakkaten carlos fenerde oynamıştı hemi :D kafa gitti ya la dikkat etmedim resme de sabah 6 buçuk iştimaya kalkıyoruz akşama kadar yoruluyorum normal :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |