SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gölge Düşürdüler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37564)

SivasSpor.Com 10.02.2014 15:07

Gölge Düşürdüler

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43577&token=31238[/IMG]

[B]Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçının son dakikalarında tribünlerden yapılan, 'Aziz Yıldırım şike yapsana' tezahüratı konusunda, "İstanbul takımlarını destekleyenlerin hesaplaşma yeri, 4 Eylül Stadı olmamalı" dedi.[/B]

BaşkanMecnun Odyakmaz. pazar günü takımının 2-0 kazandığı Fenerbahçe karşılaşmasının son dakikalarında tribünlerin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ile ilgili yaptığı 'şike' tezahüratını değerlendirdi. Tezahüratın ev sahibi kulübün başkanı olarak kendisini üzdüğünü belirten Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi:

[B]"TEKRARLANMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM"[/B]

"GörüntüdeSivassporlu gibi olup aslında gerçek amaçları gönlündeki İstanbul takımlarını desteklemek olan insanların hesaplaşma yeri kesinlikle 4 Eylül Stadı değildir, olmamalıdır. İstanbul takımları için taraf olanların Sivasspor taraftarı arasında yerinin olmaması gerekir. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren gerçek yiğidoların bu farklı niyetleri olan grupları aralarında barındırmaması gerektiğine inanıyoruz. Fenerbahçe maçında yaşanan tablo, bugüne kadar centilmenliğiyle takdir kazanan Sivasspor'un gerçek taraftar tablosuna gölge düşürmüştür. Bu tür görüntülerin tekrarlanmamasını temenni ediyorum."

[B]"POZİSYON PENALTIYDI"[/B]

Hem maçın en çok tartışılan pozisyonu, hem de hakem Yunus Yıldırım ile ilglii görüşlerini açıklayan Başkan Otyakmaz, bu konuda şöyle konuştu:

"Pozisyon izleyen herkesin gördüğü gibi penaltıydı. Bunu kendi futbolcumuz Kadir de dile getirdi. Bizim arzumuz hiç bir tartışmalı pozisyon olmadan maçın 11'e 11 oynanması ve bizim iyi futbolle kazanmamızdı. Ama futbolun içinde bunlar olabiliyor, bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok."

[B]"AVRUPA İDDİAMIZ SÜRÜYOR"[/B]

Başkan Otyakmaz, Fenerbahçe maçında alınan galibiyet ile ligdeki iddialarını sürdürdüklerini vurgularken de şöyle dedi:

"Şimdi önümüzde 2 önemli Eskişehirspor ve Kasımpaşa deplasman maçlarımız var. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları alırsak Avrupa hedefi konusunda önemli bir yol katetmiş olacağız. Hem de iç saha ve deplasman maçlarımızın sayıları eşitlenmiş olacak. Takımımızın genel performansından memnunuz."

[B]DHA[/B]

''Samed58'' 10.02.2014 15:11

Cevap: Hesaplaşma yeri 4 Eylül olmamalı

HELAL OLSUN BUYUK BAŞKAN

58sinan58 10.02.2014 15:22

Cevap: Gölge Düşürdüler

"İstanbul takımlarını destekleyenlerin hesaplaşma yeri, 4 Eylül Stadı olmamalı" dedi.

bu sözün üzerine söylenecek hiç bir şey yok

Kasim58 10.02.2014 15:44

O sözde Sivas'lı ve Sivasspor'lu gibi gözüken kişi Yada kişiler maskelerini çıkarınca hangi ( it ) takımını tutugu malum ortada.

Ancak büyük başkanında dediği gibi 4 Eylül stadı kimsenin hesaplaşma yeri değildir ve olmuyacakta bu tür hesapları olanlar avcunu yalayacak

bedool58 10.02.2014 15:57

[B][COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR][/B]

bumin58 10.02.2014 16:03

Başkanım hayatımda Sivaspordan başka hiçbir takıma destek olmadım ve tutmadım ben sivasta olmamama ragmen her karşılaşmada elimden geldiği kadar Sivasa gelip sivassporu izliyorum. Dünkü taraftar tezahüratlarını hiç onaylamasam da o gençlerin üzerine çok gelindiğini düşünüyorum, hatta aziz yıldırıma küfür edildi diye sözde küfüre karşı olan bazı aziz yalakaları kendi taraftarına küfür etmekten çekinmiyor ! ayrıca o şikeyle suçlanan 17 takım daha var neden onlar bu sucu üzerine almıyor ve fenere şikeci diyorda şikeci olmuyor, bizim taraftar deyincemi biz şikeci oluyoruz. Neden aziz yıldırım "[B]gerginlik olmasın diye hiç bir dış sahaya gitmiyorum sivasa geldim çünki sivassporlu yöneticilerle bir diyaloğum var[/B]" diyerek başta sizi ve tüm sivassporu zan altına alacak söylemlerde bulunuyor.

Son olarak bu olaylar İnşAllah olumlu bir sonuç doğuracak ve fenerlede köprüleri atmamıza ve kimseyle göbek bağımızın kalmamasına neden olacak diye düşünüyorum

58Sivaslilar 10.02.2014 16:25

Sike yapsana diye bagiran kendini bilmezler sivassporunda bunua dahil ettikleeini unutuyorlar sizin ne isiniz var sivas 4 eylül stadinda gidin istanbulda bagirin:confused:

PETKOVİC 10.02.2014 16:26

yeminle içeri militan sokup ortalığı ayağa kaldırmaya çalışsalar anca bu kadar başarılı olabilirlerdi..

Suat 10.02.2014 16:46

malesef birkaç beyinsizin attığı sılagonlar nedeniyle,gülünç duruma düşüyoruz,bahsi edilen davada sivassporunda adı geçmektedir,kendi ayağımıza kurşun sıkmakta üstümüze yok,5.10 lira bilet parasıyla sivassporlu olunmuyor,istanbul takımlarınıda tutmakla sivasspora ihanet edildiğini söylemek zavallılığın daniskasıdır,istanbulda yaklaşık milyona yakın sivaslı var biraz düşünün.

Akartuna58 10.02.2014 17:25

Ahhh yeniceriler ahhh tam sizin olma vaktiniz gercekten taraftar gurubuydu cünki onlarin yaptigi trabzon macindaki kasab ve SEVIYORUM SENI bestesi gbi tezahüratlar lazm ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34.