![]() |
Futbol Analiz'e Sorularınız (10.02.2014)
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Moderatörlüğünü [B]Nail Sertakan[/B]'ın yaptığı, SİPAS TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de saat [U][B]21.30[/B][/U]'den itibaren canlı yayına girecek. Programın stüdyo konuğu Sivassporumuzun emektar kaptanı [B]Kadir Pekmezci[/B] olurken, teknik direktörlerden [B]İlhami Başköy[/B] ve gazeteci [B]Haydar Aldıkaçtı[/B] ise yorumları ile renk katacaklar. Stüdyoda, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap aranacak. Adaspor sponsorluğunda bir izleyici ise, orjinal Sivasspor armalı, Roberto Carlos imzalı futbol topu kazanacak. Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; [B]kısa ve öz olmasına dikkat[/B] edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur. [B]Ö N E M L İ N O T : [/B] Site yönetiminden ricamdır. [B]Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde ve kısa olmayan soruların silinmesidir....[/B] |
Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (10.02.2014)
[B]Sivas’tan Yasin…[/B]
Nail bey herkese iyi akşamlar. Kaptanı ve takım futbolcularını tebrik ediyorum. Tarihi bir galibiyet alıp sevincimize gölge düşürenleri kınıyorum. Bu konuda Emniyetin görüntülerden yola çıkarak şahıslara ceza kesileceği yönünde çalışmaların başladığı bilgisi geliyor. Doğru mu? |
[B]Ankara / Salim
İyi Yayınlar Nail Bey, Konuklarımıza Saygı ve Selamlar.[/B] Fenerbahçe maçından sonra Beyaz TV'ye doğru düzgün ve mert bir şekilde açıklamalarda bulunan Kadir kaptanı tebrik ediyorum. Tribünlerden yükselen bizlere yakışmayan çirkin sözler bizleri derinden üzmüştür, bu tür söylemler Sivasspora zarar vermektedir, bu tür çirkinliklerde bulunanlar tesbit edilmeli gereken yapılmalıdır. |
[B]Sivas Karşıyakadan Harun
[/B] yönetimin ara transferdeki başarısızlığını neye bagluyorsunuz. yönetimden birisi açıklama yapması gerekmezmiydi taraftarı aydınlatacak. |
[B]İstanbul/Bahçeşehirden Osman Nuri Darbaz
[/B] Nail Bey iyi yayınlar, Bugün benim doğum günüm en güzel hediyemi dün Sivasspor verdi. Lisanslı ürünler almak için resmi siteye sürekli bakıyorum. Yeni doğan oğlum için bebek ürünlerini yaklaşık 2 aydır bekliyorum. Yetişkin formasının dışında hiçbir ürün kalmamış. Sıkıntının giderilmesi konusunda yardımcı olmanızı rica ederim. Saygılarımla |
[B]Sivas'tan Hakan Geçer[/B]
Verilmeyen penaltı pozisyonunda rakibi karşılayan oyuncu ellerini arkasına alır pozisyona öyle girer, ama Kadir'in pozisyon alışı , kusura bakmasın ama çok amatörceydi, kendisine yakışmadı bence. Fakat ben gene de kaptanı her zaman destekliyor ve kendisine başarılar diliyorum. Sorum şu: Sivasspor'un hedefine ulaşması için deplasman karnesini düzeltmesi şart. Deplasmanda daha başarılı olabilmemiz için neler yapmalıyız? |
[B]Sivas'tan Abdullah [/B]
Nail Bey yedekte 3 forvet otururken maça forvetsiz çıkmamız sizcede anormal degılmı keza forvetlerden biri girdi ve golde büyük rol oynadı |
[B]sivastan sefa[/B]
Nailbey öncelikle iyi akşamlar iyi yayınlar dilerim size ve konuklarınıza.Nail bey benim sorum soyle yönetimimiz neden vip ve maraton tribünde olmayan yerlere bilet bastırıp sattı veya kombine olan yerlerimize bilet basılmış ve satılmştı ayrıca [B]tribün guruplarımızın sözde liderleri karaborsacılık yapıyorlar[/B] bilet gişesinin basında bekleyip 2 - 3 katına bilet satıyorlar bu konuyu dile getirseniz sevinirim. |
[B]İstanbuldan Fatih[/B]
Hayırlı akşamlar iyi yayınlar Nail abi. Tffnin oyun oynanırken değiştirdiği kurallar çerçevesinde tribün yüzünden alacağımız ceza sizce ne olur. Bu cezaların önüne nasıl geçilmeli. İyi akşamlar kolay gelsin |
[B]istanbuldan onur yerli[/B]
iyi yayınlar nail abi sizden bi istegim var ümit özat sivasın fenerbahçeye karşı şansı yok demişti lütfen canlı yayına baglıyıp bu lafları ona tekrar söylermisiniz :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:59. |