![]() |
Mahmut Bezgin
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43587&token=62023[/IMG]
[B]Futbola Gaziantepspor altyapısına başladı ve 2004 yılında Gaziantepspor ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. As takımda fazla şans bulamadı ve oyun tecrübesi edinebilmesi için 2005-06 sezonunu ve bunun yanında 2007-08 sezonunu Gaskispor'da kiralık futbolcu statüsünde oynamak suretiyle tamamladı. 2008-09 bitimiyle beraber Gaziantepspor'ne geri döndü ve dönem dönem birinci kaleci olarak görev aldı. 2009-10 sezonunda 29 Süper Lig karşılaşmasında görev aldı. 2010-11 sezonunda yeni teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki kadroda fazla şans bulamadı ve takım içerisinde yaşadığı sorunlardan ötürü kadro dışı bırakıldı.[1]Kadoya daha sonra tekrar dönen Mahmut, 2013 yılında takımla sözleşmesini feshetti ve 2013-14 sezonu öncesi Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Bu takımla 15 maça çıkan oyuncu burada da sözleşmesini feshetti ve 2013-14 ara transfer döneminin son gününde Milan Borjan'ın sözleşmesini fesheden Sivasspor'a transfer oldu.[/B] |
Cevap: Mahmut Bezgin
Adam hiçbir takımda oynayamamış ki nası iş anlamadım valla :D
|
Ben Mahmut'u Eskişehirdeki performansından dolayı beğendim, en azından yedekte güvenilir bir yedek kalecimiz olduğunu düşünüyorum
|
Bu maçta (Eskişehirspor maçında) hiçte fena oynamadı. Bence ilerisi için güven verdi. Çok çalışırsa tartışmasız 2. kaleci olur. Bravo Mahmut !...
. |
[B]MAHMUT şuan itibariyle 3.kaleci,kaçparaya alındı bilmiyorum,eğer 250 bin € verildiyse yazık ,bu paralar kolayına bulunmuyor,matbaada basılmıyor,bu kulüp 12 13 yıl önce koca istanbulda 10 milyar toplıyamıyordu,maaşalah bizim yönetim paraları harvurup harman savuruyor,bednarına ,rengifosuna,fatysine,oldonisine dünyanın parasını ödedi,sivassporun 600 700 milyara kenarda oturtacak futbolcusu olmamalı mahmet fena kaleci değil ancak böyle pahalı ise sivasspora yazık [/b]
|
Kardeşim 12 -13 yıl önce SİVASSPOR süper ligte değildi tabi 10 -20 milyar toplanmak zor olacaktı bulunamayacaktı o paralar
Şimdi Süper ligte bu paralar çok düşük mevla ne yani para harcanacak diye takım transfer yapmasın mı ? Transfer risk alma işidir tutarsa maliyeti artar tutmazsa aldığın para boşa gider Süper ligte oynayan mahmut içinde o mevla bence düşük sonuçta 3 lig takımlarında oynamadı ve bizde sonuçta SÜPER lig takımıyız... |
[QUOTE=34MUAMMER58;898769][B]MAHMUT şuan itibariyle 3.kaleci,kaçparaya alındı bilmiyorum,eğer 250 bin € verildiyse yazık ,bu paralar kolayına bulunmuyor,matbaada basılmıyor,bu kulüp 12 13 yıl önce koca istanbulda 10 milyar toplıyamıyordu,maaşalah bizim yönetim paraları harvurup harman savuruyor,bednarına ,rengifosuna,fatysine,oldonisine dünyanın parasını ödedi,sivassporun 600 700 milyara kenarda oturtacak futbolcusu olmamalı mahmet fena kaleci değil ancak böyle pahalı ise sivasspora yazık [/b][/QUOTE]
orada bonservis bedeli 250 bin euro mu yazıyor ? transfermakrt oyunculara performanslarına göre tahmini bir piyasa değeri belirler.orada da o yazıyor.boşta olan oyuncuya bonservis mi ödenir ? doğru düzgün okuyun şuraları.aynı şekilde oldoniye de bonservis ödenmedi.bir şeyleri kötüleyeceğim diye önünüze gelene sallamayın. |
[QUOTE=izmirliyigido;898758]Bu maçta (Eskişehirspor maçında) hiçte fena oynamadı. Bence ilerisi için güven verdi. Çok çalışırsa tartışmasız 2. kaleci olur. Bravo Mahmut !...
.[/QUOTE] gardas ilerisi icin diyorsun 2. kaleci diyorsun ama adamin yasi 27. ilerisi icin derken yasi kac olur?? tahminen?? |
[QUOTE=alboran;898777]orada bonservis bedeli 250 bin euro mu yazıyor ? transfermakrt oyunculara performanslarına göre tahmini bir piyasa değeri belirler.orada da o yazıyor.boşta olan oyuncuya bonservis mi ödenir ? doğru düzgün okuyun şuraları.aynı şekilde oldoniye de bonservis ödenmedi.bir şeyleri kötüleyeceğim diye önünüze gelene sallamayın.[/QUOTE]
[b]........... bana akıl öğretme.....:mad:,ben nereyi nasıl okuyacamı biliyorum senin yaşıın 2 katı kadar okul hayatım ,bida benim yazıma alıntı malıntı yapma başlattırırsınız transferinede takımınada :mad:[/b] |
Korcandan daha kaliteli bir kaleci olduğunu düşünüyorum...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:43. |