SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kasımpaşa 6-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37592)

SivasSpor.Com 18.02.2014 06:31

Kasımpaşa 6-2 Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43592&token=23550[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 23 Şubat Pazar

[B]Stad:[/B] RecepTayyip Erdoğan

[B]Saat:[/B] 13:30

[B]Maçın Hakemi:[/B] Bülent Yıldırım

[B]Bilet Fiyatları:[/B]
Maraton Kapalı -20 TL
Maraton Açık -10 TL
Kale Arkası Kapalı -10 TL
[B]Misafir - 10 TL [/B]

sebasteia 18.02.2014 06:52

Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor

bu hafta iki rakibimiz gs ve bjk maçı var. ayrıca depasman karnesi kötü olan fb elazığ'a gidiyor.

üstümüzdeki üç takımın puan kaybetme ihtimallerinin yüksek olduğu bir haftada, ne yapıp edip, kasımpaşa'dan üç puanı almamız lazım. hem ilk yarının rövanşı da alınmış olur.

ofozturk 18.02.2014 07:18

ben maçı rahat kazanacagımızı düşünüyorum moralsiz ve eksik bir kasımpaşa dan rahat galip geleceğiz inş. gönlümüz ve dualarımız sizlerle. lütfen istanbuldaki sivasspor lular takımızı yalnız bırakmayın.

muspol58 18.02.2014 07:27

kimse merak etmesin yanlız bırakmıyacagız bize ayrılan bölümü dolduracagız kasımpaşasporu kasımpaşaya gömecegiz

58svs58 18.02.2014 07:32

bu sene bu civarlarda gezeriz ligi 4 yada 5. sırada bitiririz gibi geliyor

34MUAMMER58 18.02.2014 08:32

[b]uzun zamandır galip gelemeyen,hocası baskı altında olan kasımpaşayla ,deplasmanda sefilleri oynayan sivasporun mücadelesi hertürlü sonuca açık,sivasspor forvetsiz ve kalecisiz oynuyor,ölmezsem maça gideceğim,o stadı 4 eylüle çevirirsek,belki futbolculara kendi evinde oynuyormuş gibi hava yaratırsak galip geliriz,gs -bjk nin puan kaybedeceği,fb ninde muhtemelen puan kaybedeceği,deplasmanda oynayacak akhisar ,konya,eskişehir ,karabük gibi takımların puan kaybedebileceği haftayı 3 puanla kapatırsak çok iyiolur,bu nedenle sivassporlu oyuncuların hepsi hayatının futbolunu oynamalı çok iyi konsantre olmalılar,istanbuldada öyle griydi beyazdı siyahdı bu formalarla değil fb maçındaki formayla çıkılmasını istiyorum ,kasımpaşada ufak bir toparlanma var, bide gelenin gidenin yendiği kasımpaşa bize karşı hep hırslı oynuyor bunada dikkat etmek ,babel,skoriyone,adem gibi oyunculara dikkat etmek gerekiyor,umarım kazanırız [/b]

ihtiyar yiğido 18.02.2014 08:58

Deplasman karnemiz zayıf ama İstanbul bize deplasman değildir,öyle inanıyorumki stadyum'da bize ayrılan yeri ful dolduracağız.
Haydi Yiğidolar maça

58megayigido 18.02.2014 08:59

inşallah maça bir arkadaşımla birlikte gideceğiz. Fakat biletler nezaman çıkacak biletix den mi alınacak bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinriz

sivaslıadem 18.02.2014 09:08

utakanın umarım ciddi bir sakatlığı yoktur
Mutlaka 11de başlamalı
Rakipte de adem büyük cezalı başka eksikleri de var mi bilmiyorum
Ileride geniş alan bulursak skor üretiriz
Burhanın yokluğunda da fatihi sağ bekte cicinhoyu da ileriye çıkmayı sevdiği için sağ kanatta değerlendirebiliriz
Deplasman olduğu için zor maç görünüyor ama kasimpasanin aldığı seri mağlubiyetleri fırsata cevirmeliyiz

35gürün58 18.02.2014 09:10

[QUOTE=ofozturk;899357]ben maçı rahat kazanacagımızı düşünüyorum moralsiz ve eksik bir kasımpaşa dan rahat galip geleceğiz inş. gönlümüz ve dualarımız sizlerle. lütfen istanbuldaki sivasspor lular takımızı yalnız bırakmayın.[/QUOTE]

Kasımpaşa moralsiz ve eksik diyorsunuz da Sivasspor tam kadro mu Burhan aptalca sarı kart gördü ceza sınırında idi bu maçta yok, Utaka sık sakatlık yaşıyor muhtemelen oda olmayabilir, Korcan iyileşirmi bilemem, forvetimiz zaten yok, neticede bizim takımda ideal bir kadroyla sahada olmayacak, lakin kasımpaşanın kırmızı kart gören futbolcusu olmazsa olmazlarından değil yerine koyacakları iyi oyuncuları var, esas eksiklik bizde maalesef.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30.