![]() |
Aatıf'a Milli Davet
[B]Sivasspor formasıyla harika bir sezon geçiren Aatif Chahechouhe, ilk kez Fas Milli Takımı'na davet edildi.[/B]
[IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/AatifChahechouhe_sev00.jpg[/IMG] Sivasspor formasıyla şu ana kadar Süper Lig'de fileleri 13 kez sarsan ve gol krallığında zirvede yer alan Aatif Chahechouhe, ilk kez Fas Milli Takımı'na çağrıldı. Fas'ın geçici teknik direktörü Hassane Benabicha, Gabon ile 5 Mart'ta yapılacak dostluk maçının aday kadrosuna dahil ettiği Aatif hakkında, "Yöneticilere onunla temasa geçmesini söyledim, onu kadroya almaya karar verdim. Türkiye Ligi'nin en çok gol atan oyuncusu" ifadelerini kullandı. Öte yandan Galatasaray'ın sezon sonuna kadar Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat da kadroda kendisine yer buldu. ajansspor |
Cevap: Aatıf'a Milli Davet
Aatıf'ın Fas Milli takımına çağrılması Sivasspor için onur verici,ALLAH'danki 2017 ye kadar sözleşmesini bu davetten önce imzaladık,şayet bu davet imzadan önce gelseydi fiyat otomatikman artardı,Sivasspor için güzel olan bir taraf daha var, şayet satarsak milli olması Aatıf'ın değerinide artırır,bu davetin bizim için dezavantajı milli takımdan yorgun veya sakat gelme ihtimali olabilir.
|
uluslararası arenada boy göstermesi değerinin artması açısından çok iyi olur. birkaç yıl sonra 9-10 milyon euro'ya satabilirsek bizden iyisi yok. ;)
tabii bu atif'ın istikrarına bağlı. |
başlığı görünce fransa milli takımı mi diye düşündüm :-)
Malum fas asıllı fransız futbolcu olarak tanıdık hep Milli forma ile de başarılarıni dilerim |
ADAM GİBİ ADAM AATİF ŞEYŞU
|
Hazırlık maça seslenmesine üzüldüm SİVASSPORUMUZ adına çok önemli bir oyuncu ALLAH KORUSUN sakatlanırsa ne yaparız biz zaten kadro kısıtlı inş az süre alıp tekrar döner DÜNYA kupası kadrosunda onu izlemek daha büyük zevk olacaktır orada 90 dakika değil 120 dakika görev yapsın nede olsa ligler bitiyor :)
|
Allah işte böylesine inançlı sadık karakterli vs. kişilerin yolunu açıyor. Bütün sivas olarak gurur duyuyoruz seninle
|
Bir an Fransa milli takımına çağrıldı sandım :)
Bence çoktan haketmişti Fas'ın önce ki teknik ekibi oyuncularını takip etme konusunda oldukça geri kalmışlar. Böyle yetenekli bir oyuncuyu çoktan görmeleri lazımdı. Umarım forvet oynatmazlar :) |
bekliyordum biliyordum olavagini ve oldu :)
fransada fas'li arkadaslarim sivasspor hakkinda soru sormaya basladi bile |
Milli takımda göstereceği performansla Aatıf değerini daha da katlayarak gelişimini arttıracaktır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |