SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Real'i çalıştırmak istiyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37622)

SivasSpor.Com 27.02.2014 07:02

Real'i çalıştırmak istiyorum

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43669&token=33241[/IMG]

Carlos, İspanyol COPE radyosundaki bir programa telefonla katılıp, gündemdeki soruları yanıtladı.

"Bir gün Real Madrid'i çalıştırmak ister misin" şeklindeki bir soru üzerine Carlos, "Real Madrid'i çalıştırmak için henüz yeterli teknik direktörlük özgeçmişim yok. Ama 10 yıl içinde Madrid'i çalıştırmak düşüm" ifadesini kullandı.

Sivasspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Carlos, "Biraz tecrübe kazanmalıyım. İyi bir sezon geçirdiğinizde sizinle ilgilenmeye başlıyorlar ve bana gelen teklifler de var. Ama burada 2 yıllık daha sözleşmem var" diye konuştu.

Samimi bir ortamda geçen radyo sohbetinde, "Fenerbahçe'yi yendiniz ama Kasımpaşa'dan 6 yediniz. Ne oldu? Kaleciniz mi yoktu?" şeklinde radyo spikerinden gelen soruya Carlos, "Burada durum biraz farklı. Sivasspor'un 20 yıllık bir geçmişi var. Şimdi 4. sıradayız ve gelecek maçımızı kazanırsak Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'a yaklaşırız. Bu sabah takımla konuştum ve henüz bir şey kazanmadığımızı söyledim. Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edebilmek için kendimizi biraz daha geliştirmeliyiz. Geçen pazar yaşananlar (Kasımpaşa maçı) takımın biraz uyanması için iyi bir sopa oldu" yanıtını verdi.

myyiğido58 27.02.2014 10:05

Cevap: Real'i çalıştırmak istiyorum

Evetde inşallah hataları görüp düzeltmeler yapılabilir

ogz58 27.02.2014 10:08

Hatalarımızdan ders alırsak ne ala, inşallah carlosun dediği gibi takımın uyanması için iyi bir sopa olmuştur.

onur0634 27.02.2014 10:10

Son derece yersiz ve alakasız bi sohbet olmuş bence,ne demek 20 yıllık bi geçmişi var neyin analizini yapmaya çalışmış onuda anlamadım.2005 sezonunda süper lige çıkmış bu takım ve 2 sene üst üste 76 ve ya 77 puanla tam hatırlıyamıyorum şampiyonluğu elinden alınmış.Boş sohbetleri bırakta takıma devre arası neden takviye yapılmadı takım içerisinde neden huzursuzluk var taraftar neden mağdur ve memnuniyetsiz bunlara açıklık getir...

onur0634 27.02.2014 10:12

Eğer bir hoca ve ya oyuncu takımın önüne geçiyorsa o başarı saman alevi gibi gelip geçici olur sevgili yiğidolar.Herkes işini yapacak az laf çok iş misali...

sivasfutbol 27.02.2014 10:26

he doğru sivassporu sıcrama tahtası olarak kullanıyorum desene şuna sivasın galibiyeti veya maglubiyeti carlosu pek ilgilendirmiyor sivasspor üzerinden değişik versiyonlarda oyunlar oynatıp avrupaya gidersem nasıl davranayım diyerek hesaplar yapıyordur herhalde ama sivasspora yazık oluyor diye düşünüyorum.

izecson_ea 27.02.2014 10:33

Biktim bu adamin bu haberlerinden bulunmaz hint kumasi sanki haftada birkez bu muhabbet cikiyor gideceksen git be adam

agumus_58 27.02.2014 10:46

ne bekliyodunuz ömür boyu Sivasspor'u çalıştıraacğını mı?? tabi ki profesyonel hayatta herkesin bir hedefi olur. carlos gelmeden önce kim hayal edebilirdi bu sezon ilk 5'e oynayacağımızı. geçmişi ne de çabuk unutuyorsunuz. yıllarca orta sıralarda hatta küme düşme korkuları yaşayarak gezindik durduk. şimdi en azından bir hedef var. o yüzden sonuna kadar destek olunmalı. kıas süreli yaşanan handikaplarda hemen saldırıya geçilmemeli.

ihtiyar yiğido 27.02.2014 10:49

Carlos hoca Kasımpaşa mağlubiyeti " Takımın uyanması için bir sopa oldu " diyor,
[B]Bende diyorumki hocam lig bitiyor uyanmak için illa sopamı yememiz lazım,gerçi biz taraftar olarak her mağlubiyetten sonra sopa yetmişden beter oluyoruz, bırak sopa yemeyi Çin işkencesinden çıkmış gibi oluyoruz,bir an evvel tedbir al bize ve takıma daha fazla sopa yedirtme.[/B]

58YIGIDO58 27.02.2014 13:30

Hocam insallah basarirsin ama oraya gelmek icin simdi Sivasspor da kendini gostermelisin.
Once takimi ilk 4 de tztup avrupaya goturmelisin.
Yani kisaca Sivasspor a bir kupa kazandirmalisin.

Iste o zaman hedeflerine kolaylikla ulasirsin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:10.