SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37657)

adres58 09.03.2014 15:30

Maçı değerlendirelim.

[IMG]http://i.hizliresim.com/KZBb6Z.png[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Gençlerbirliği karşısında 2-1 mağlup olduğumuz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

58_babacan_58 09.03.2014 15:31

Cevap: Maçı değerlendirelim.

[B]Ne oluyor *** bu takıma.Herkes kafasına göre kart görüyor. [B][U]BAŞKAN ARTIK ÇEK ŞU TAKIMI BİR KENARA BUNLAR SİZİN ESERİNİZ. TAKIMA TRANSFER YAPMAZSAN BÖYLE EZİK BİR OYUN OYNAMAYA VE RAKİBİN KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOLE SEVİNMEK ZORUNDA BIRAKIRSINIZ BİZİ.[/U][/B]
YAZIK ABİ YAZIK.Biz sadece maç kaybetmiyoruz,oyuncularımızıda kaybediyoruz, haftaya 2 tane as oyuncu Costada yok 3 tane.Buyur burdan yak.
MAÇIN ADAMI KORCAN VE BURHAN TEBRİKLER.
Bana öyle geliyorki biz bu oyunla düşme korkusunu yaşıyacağız gibi. Alltaki takımları görüyoruz canla başla oynuyorlar ama bize bak foooss ![/B]

tavatir 09.03.2014 15:31

konuşacak çok şey var ama bence en önemli konu takımdaki disiplinsizlik. Küme düşme hattıyla bile 11 puan fark kaldı ve Trabzon maçı sonrası Erciyes deplasmanına gideceğiz. Hakemlere ve diğer faktörlere gelene kadar bu anlayışla nasıl kazanacağımızı da irdeleyelim artık?

Eğer bu maça saplanır kalırsak önümüzdeki iki maçın Antalya maçı gibi olması da mümkün. Tedbirleri alalım yeniden başlayalım.

svsli585858 09.03.2014 15:34

[FONT="Comic Sans MS"][B]maç hakkımdaki genel görüşüm ruhsuz oyunumuz bu maçtada devam etti...hakem hataları ve bunnu üstüne kadir ve cicinhonun gereksiz ikinci sarıdan kırmızı görmeleri maçı bitirdi.....

maçın en iyisi : korcan

en kötüsü : başta aydın kadir ve cicinho olmak üzere bütün ruhsuz oyuncular.....

hakem hakkında ne diyebilirim ki herkez gördü ne olduğunu......

carlos un oyuna hamleleri : her zamanki gibi gol yiyene kadar bi önlem almadı ikinci yarının başında aydını çıkarıp ccihanı forvete alıp aatıf ı da sol kanata çekebilirdi kontra ataklar için onuda yapmadı.....

sonuç olarak her zaman ki gibi puana ihtiyacı olan takımlara hızır gibi yetiştik.....[/B][/FONT]

batur0658 09.03.2014 15:35

Ne savunma ne forvet ne ortasaha var . Oyun anlayisida olmayinca yapacak bisey yok avrupaya gitmeyi dusunurken ne hallere dustuk !!

DOGU_BEY 09.03.2014 15:36

[B]öncelikle takım 1-0 öndeyken takımı yakan ve 10 kişi bırakan kadire yazıklar olsun diyorum daha sonra 2 aydır ruhsuz top oynayan bütün takıma yazıklar olsun diyorum...daha sonra devre arası transferi boş geçen ve para harcamaya korkan korkak yöneticilere yazıklar olsun diyorum...takımı bu kadar disiplisnisz hale getirenlere yazıklar olsun diyorum..

gelelim kanı bozuk TOLGA ATKAFASI denen hakem..olmayan penaltıyı verip bütün takımı gerdi, adeta elinde sarı kartla Sivaslı oyuncuları kovaladı, her harekete faul ve saır kart verdi...tamam biz kötüyüz de sana giren çıkan ne tolga denen dallama...geçen hafta o cavcav denen bunakla mehmet özdilek denen kemçik iyi zırlamıştı hakemden canımız yandı diye ve faturayı sahipsiz basın sözcüsü bile olmayan sivasspora kestiler..artık bir yönetici de çıkıp konuşssun be yeter basın sözcüsü istiyoruz bu takıma..zamanınd a fikret ünsala sallayanalr vardı belki ben bile kızmışımdır ama gel gör şimdi onu mumla arar olduk...çıksın bir yönetici de hakemlere birşey söylesin...

bunlar dışında zaten başka değerlendireek bişey yok, hakemlerin yüzde 80'i birilerinin iti köpeği olmuş...işte Sivasspor gibi sesi soluğu çıkmayan Anadolu takımlarını doğradıkça doğruyoralr..[/B]

[B][I][COLOR="Navy"]ha birde şunu eklyeyeim sivassporlu görünüp de aslında başka hesapları olanlar, birilerinden kuyruk acısı olan tekerlekler kına yaksınlar şimdi...[/COLOR][/I][/B]

58 Amsterdam 58 09.03.2014 15:36

Aynen kardes disiplinsizlik

nefhret_58 09.03.2014 15:37

Ayıp ya. Haid carlos söyle bakalım üst üste 3 maluniyet aldın. Buna ne söyleyeceksin. Maça ne diyeceksin tek kale oynadı gençler. Ziyanın kanat yine kevgir. Ortada ümit mal gibi. Yazıkk

asabibaba 09.03.2014 15:38

[B]Balık baştan kokar kardeşim .........Da Costa'dan ders alınmamış Galatasaray maçından ders alınmamış ....Haftaya biz yokuz kendi kendinize oynayın ..Artık tribünde yönetim Başkan Da Costa Kadir Cici birlikte otursunlar lütfettiği yedek oyuncuları seyretsinler çünkü biz o aralar çizgi filim izleyeceğiz daha fazla şaçmalak istemiyorum ÇOK SİNİRLİYİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.....[/B]:mad::mad::mad::mad:

etlidöktürek 09.03.2014 15:38

Carlosun forvetsiz maça çıkma hastaligi ne yazik ki bizi bitirecek,iyi top oynayip yenilsek kimsenin sesi cikmaz ama öyle degil iste Carlos efendi...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22.