SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor Yönetimi Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Basın Sözcüsü Nerede? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37659)

DOGU_BEY 09.03.2014 16:23

Basın Sözcüsü Nerede?

[B]Sivasspor gibi bir takımın neden basın sözcüsü yok? Hadi basın sözcüsüne gerek yok diyorsunuz peki o zaman neden haftalardır uğradığımız hakem facialarına bir yönetici çıkıp da tek kelime etmiyor.??? Neden bu takım federasyon ve medya ortamında sahisiz bırakılıyor?

Bilmem bana katılır mısınız arkadaşlar ama bence bu takıma acil basın sözcüsü lazım ve ayrıca yönetimde acil köklü değişiklikler lazım..özellikle de o transfer komitesinin başında olan yöneticiler...[/B]

PETKOVİC 09.03.2014 16:24

Cevap: Basın Sözcüsü Nerede?

hakkaten ya iyi günde her türlü reklamı yaparlar!!!

nkmen 09.03.2014 16:28

mecnun başkan orda burda taraftara laf edeceğine takımına taraftarına sahip çıksa bu takımı yapan taraftarın olduğuna inansa,yıllardır basın sözcüsü pozisyonuna kimseyi atamadan ,her türlü olumsuzluğa karşı sesisimizi çıkarmadan iş yapıyoruz yönetim uyuma taraftarına takımına gelen her türlü olumsuz hareketi kına protesto et...oturup sadece para yemeyin...büyük otelde adam ağırlamakla yönetici olunmaz...böyle susup kalacağınıza bırakın gidin...tarftarına laf eden bir yönetim istemiyorum....

ressam58 09.03.2014 16:30

Böyle aciz kalınmaz...Böyle şımarık olunmaz....Böyle oynanmaz.....BÖYLE BİR TAKIM OLMAZ................YAZIKLAR OLSUN...zorla bıraktıracaksınız bu muhabbeti

sıvaslıgenç 09.03.2014 17:18

Takim resmen saldim cayira mevlam yayira modunda.

legolass 09.03.2014 17:38

trabzon ev (0)
erciyes deplasman (0)
antep ev (1)
bursa deplasman (0)
galatasaray ev (1)
antalya deplasman (0)
beşiktaş ev (1)
rize deplasman (0)
akhisar ev (3)
karabük deplasman (0)

kalan maçlar bunlar.yanında da puan tahminimi yaptım.bazılarında duygusal davrandım yine.

malesef oynadığımz oyun iç açıcı değil.kadromuz dar.disiplinsizlik zirvede.carls sadece takımı çekip sahanın kenarında duruyor.başkan çıkıp gelecek yıl da ligde kalmak hedefimiz diyor.transferler berbat.deplasmanlarda yokları oynuyoruz.altımızdaki takımlarla 1 puan fark var.düşme hattıyla 8-9 puan kalmış.evimizde trabzon gs bjk ile oynayacağız.yani hiç iç açıcı bir tablo beklemiyor bizi.

Ahwettt 09.03.2014 18:20

Zamanında Fikret ÜNSAL basın sözcüsü idi iyi yada kötü konşuyordu. Ama malisef o zamanda Fikret Ünsal ı eleştirende yine Sivasspor taraftarı idi

PATRON 58 09.03.2014 19:52

yahu gardaşım takımda baskan yokki :D sen kalkmıs basın sözcüsü diyorsun bu baskan ağzını açığ tek kelime söyleyemez bunu artık görün beyler sus dedinmi susar otur dedinmi oturur hani şike belgesi açıklayacaktın yapamazsınn cünkü işin içindesin ALLAHIM insallah bizi senden kurtarır

sirseri58 09.03.2014 22:17

[QUOTE=PATRON 58;902117]yahu gardaşım takımda baskan yokki :D sen kalkmıs basın sözcüsü diyorsun bu baskan ağzını açığ tek kelime söyleyemez bunu artık görün beyler sus dedinmi susar otur dedinmi oturur hani şike belgesi açıklayacaktın yapamazsınn cünkü işin içindesin ALLAHIM insallah bizi senden kurtarır[/QUOTE]

çok ağır elestırıler yapyosunuz arkadaslar sonra pısman olursunuz.mecnun baskan tek basına ne yapsın sorun carlosun acemılıgı ve futbolcularn ruhsuz top oynaması bu kadar basıt genclerbırlgı macını kazanms olsaydk suan bunları konusmuyoduk

ihtiyar yiğido 09.03.2014 22:25

[QUOTE=PATRON 58;902117]yahu gardaşım takımda baskan yokki :D sen kalkmıs basın sözcüsü diyorsun bu baskan ağzını açığ tek kelime söyleyemez bunu artık görün beyler sus dedinmi susar otur dedinmi oturur hani şike belgesi açıklayacaktın yapamazsınn cünkü işin içindesin ALLAHIM insallah bizi senden kurtarır[/QUOTE]

[B]Arkadaş insan bu kadar nankör olmaz o beğenmediğin başkan bu takımı 2. ligden aldı bu kısıtlı imkanlarla süper lige çikardi, hayal edemiyeceğimiz konumlara geldik iki sene şampiyonluğa oynadık şu an kötüde oynasak halen
4. durumdayız, şayet başkan bıraksa Sivasspor'a başkan bulunamıyacağı için kayyuma bile kalabilir,çunkü kimse elini taşım altına koymuyor , parası olanlarda şu kadar para vereceğim diyor iş icraata gelince birşey yok, onun için ben başkanımı seviyorum.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19.