![]() |
Düdük Cüneyt Çakır'da
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=43735&token=45644][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43735&token=45644[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 16 Mart 2014 Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 16:00'da Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Cüneyt Çakır yönetecek. Spor Toto Süper Lig´de 25. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler şöyle: [B]14 Mart Cuma[/B] Karabükspor-Galatasaray: İlker Meral [B]15 Mart Cumartesi[/B] Kasımpaşa-Gençlerbirliği: Abdullah Yılmaz Akhisar Belediyespor-MP Antalyaspor: Mustafa İlker Coşkun Çaykur Rizespor-Beşiktaş: Ali Palabıyık [B]16 Mart Pazar[/B] Torku Konyaspor-Gaziantepspor: Serkan Çınar Eskişehirspor-Elazığspor: Hüseyin Göçek [B]Sivasspor-Trabzonspor: Cüneyt Çakır[/B] Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor: Çağatay Şahan [B]17 Mart Pazartesi[/B] Kayserispor-Bursaspor: Tolga Özkalfa |
Cevap: Düdük Cüneyt Çakır'da
o da türkiyede sapıtıyo ya hayırlısı olsun. zaten kötü yönetme lüksü yok dünya kupası yaklaşıyor
|
sonunda çok şükür
|
2014 Dünya Kupası'nda yer alacak olan FIFA kokartlı hakemimiz Cünet Çakır'a bu maçın verilmesinin nedeni, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra tüm gözler bu hafta oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçına çevrildiği içindir, bu da bizim için bir avantajdır çünkü Dünya kupasında görev almasından dolayı gözler Cüneyt Çakırda olacak, o da bunun bilincinde olduğu için daha dikkatli ve adaletli bir maç yönetecektir diye umuyorum.
[B]Biz taraftarlar olarak her türlü provakatif olaylara karşı her zaman kinden daha dikkatli olmamız gerektiğidir. Teknik heyette, futbolcularımıza daha sakın,serinkanlı,serlikten uzak, hakemle diyaloklarında daha dikkatli olmaları yönünde uyarılmalı, kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynanacak bu maçın bizim için bir dönüm noktası olduğu bilininci aşılanmalıdır.[/B] |
güzel. cüneyt çakır'a güvenim tam...
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;902621]......................
[B]Biz taraftarlar olarak her türlü provakatif olaylara karşı her zaman kinden daha dikkatli olmamız gerektiğidir. Teknik heyette, futbolcularımıza daha sakın,serinkanlı,serlikten uzak, hakemle diyaloklarında daha dikkatli olmaları yönünde uyarılmalı, kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynanacak bu maçın bizim için bir dönüm noktası olduğu bilininci aşılanmalıdır.[/B][/QUOTE] [B]Herşey bu paragrafınızda açıklanmış yiğidom, ağzınıza sağlık... Sahada ve tribünde sakin olanın kazanacağı bir karşılaşma olacak...[/B] |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;902621]2014 Dünya Kupası'nda yer alacak olan FIFA kokartlı hakemimiz Cünet Çakır'a bu maçın verilmesinin nedeni, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra tüm gözler bu hafta oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçına çevrildiği içindir, bu da bizim için bir avantajdır çünkü Dünya kupasında görev almasından dolayı gözler Cüneyt Çakırda olacak, o da bunun bilincinde olduğu için daha dikkatli ve adaletli bir maç yönetecektir diye umuyorum.
[B]Biz taraftarlar olarak her türlü provakatif olaylara karşı her zaman kinden daha dikkatli olmamız gerektiğidir. Teknik heyette, futbolcularımıza daha sakın,serinkanlı,serlikten uzak, hakemle diyaloklarında daha dikkatli olmaları yönünde uyarılmalı, kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynanacak bu maçın bizim için bir dönüm noktası olduğu bilininci aşılanmalıdır.[/B][/QUOTE] Yazdıklarınız çok doğru...Katılmamak mumkun değil... Bir nokta ise yanlış anlaşılmamalı..."sertlikten uzak" futbolcularımız oyun kuralları içinde sertlik yapmalı bence....Çıtkırıldım takımlar rakip uzerinde gerekli baskıyı sağlayamıyor ,rakip rahat rahat kendi futbolunu oynuyor...Bu rahatlık verilmemeli... Cuneyt Çakır'a gelince hemen hemen her maçı olaylı ve yanlış kararlarla dolu... Umalım ki bu maça Trabzon'u kazandırma hiisi ve görevi ile çıkmasın... |
MACI iyi yönetecegini umuyorum kendi kariyeri söz konusu maclari gözetim altinda oldugunu sanarim:confused:
|
Tolga Özkalfaya yine görev vermis merkez serefsizler kurulu
|
Kolay kart gösterebilen rahat maç yöneten ve hiç bir zaman seyirciden etkilenmeyen bir hakem... Ayrıca penaltı çalmadan!!! çekinmeyen birisi..
İçimden keşke Abitoğlu gelse diyordum ama Çakır geldi.. Hayırlısı olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |