![]() |
Hata Yaptık !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.efsanebaskan.jpg[/IMG]
Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması sonrası kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz hata yaptıklarını söyledi. Devre arasında yapılan transferlerin, giden futbolcuların yerini dolduramadığını belirten Otyakmaz, "Hata yaptığımızı kabul ediyoruz. Devamında alınan kart cezaları, sakatlıklar bizleri zor durumda bıraksa da bu arkadaşlarımızın kadroya dahil olmaları halinde eski Sivasspora yeniden kavuşuruz" dedi. Vizyon58 Spor müdürü Nail Sertakan'a özel röportaj veren Otyakmaz, farklı mağlubiyet alınan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasında 4 Eylül Stadyumunu dolduran taraftarlara teşekkür ederek, "Bizleri yanlız bırakmayan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapılan destek tezahüratlarından dolayı mutluyuz" dedi. [B]Sivasspor.Com [/B] |
Cevap: Hata Yaptık !
Ha sonunda mecnun baskandn bir umut yüregimize su serpen gecde olsa bir aciklama geldi tüm yigidolari takimi motfe edecek aciklamalar gerek ve bu gidisede dur demek gerek yoksa ???????????????:confused:
|
sözün bittigi kelime
bizim simdi bu hataya takilip kalmadan eldeki imkanlarlarla bu durumdan cikmanin yolunu bulmaliyiz El ele verip birlik olup bu hengameden cikacagiz. |
Başkanım yanında binlerce destekçin var bu seneyi böyle kabul ediyoruz ama bugünden gelecek sezon planlamasına geçmekte fayda var taş gibi iki forvet için tüm dünyada şimdiden arama yapmak lazım.
|
Araştırmadan topçu alırsan olcağı bu. Şimdi artık geç takım içindeki bu huzursuzluğu çöz başkan
|
Günaydın sayın başkan günaydın...Devre arasında bu taraftar transfer diye mer mer meledi . !!!
|
En isabetli,doğru transferler Rıza Çalımbay döneminde yapılmıştır;
Korcan, Ümit, Ziya (onun döneminde şans bulup parladı), Kamil, Eneramo, Adem, Burhan, Aatıf vs.... R Carlos'un dişe dokunur iki transferi var; Da Costa, Cicinho. Gerisi Fas'a fiso |
ODUNİ PEDRO isimli futbollo uzaktan yakından ilgisi olmayan kazmayı forvet diye alırsan kaliteli yabancı futbolcuların yerine 3. ligden transfer yapar,sakatlıkları ,cezalıları hesap etmessen aatıf gibi bir futbolcuyu asıl oynaması gerekn mevkii yerine mecburen forvet oynaması zorunda bırakıp maximum verim almazsan, tabiki hata yaparsın başkan, biz taraftar olarak bu eksiklikleri devre arası gördük ve buradan çok yazdıkda tabi bu formları okuyan olmadı...
|
mecnun başkan inan seni çok seviyordum ama şu sivasspor u bu hale düşürdün ya benim güzümde de acayip düştün belki evet umrunda değil biz taraftarın gözünde düşmek ama olsun bizleri rezil ettiniz. stadda boynumuzu büyük bıraktın biz taraftara en büyük kötülüğü yaptın artık istersen git kimi transfer edeceksen et artık benim gözümde bir hiçsin artık.....
|
Nail Sertakan ,bu maçın galibi 4-0 a rağmen takımını destekleyen,rakip taraftarın kışkırtmalarına cevap vermeyip peygamber sabrı gösteren Sivasspor taraftarını alınlarından öpüyorum dedi.Bence taraftarımız bu sezon Fair Play ödülünü fazlasıyla hakediyor,helal olsun.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |