SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stad Mescidinin Durumu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37708)

ş.usta 18.03.2014 17:12

Stad Mescidinin Durumu

[B]arkadaşlar konu biraz farklı olacak ama stat daki mescidide dile getirmemiz gerekiyor.
trabzon macına biraz erken gittik namazı kılıp macımızı seyredelim dedik ama malisef mescidin durumu içler açısı buranın temizliğinden bakımından sorumlu olan yetkililer yokmudur, mescitler ,camiler ALLAHın evidir.
lütfen stada gitiğinizde bir bakın ne haldedir,duvarlarda örüöcek ağları,halılar kirec vesayire kaplı,lütfen stadaki en güzel yeri temiz tutalım ve temizliğine dikkat edelim.
etkili yetkili kim varsa duyurulur...[/B]

ihtiyar yiğido 18.03.2014 17:31

Cevap: stad mescidi

Sevgili Yiğido kardeşim güzel bir konuya temas etmişsın, ben İstanbul'dan Sivas'a maça geldim ezan okundu su yok akmıyor , abdest alacak yer yok, namaz kılacak yer yok, kapıdaki görevliye rica ettim,dışarı çıktım namaz kılıp tekrar stadyuma geldim
.[B]bende yetkililerden rica ediyorum lütfen bu önemli eksikliği gidersinler.[/B]

Rallim58 19.03.2014 08:29

[B]Ustam; özelde bu konuyu daha önce, yetkili kişiye sorduğumda verilen cevap;

"Yeni stadyum için biraz daha sabır"...

Oysa; temizlik yapılmasının yeni stadyumun yapımı ile ne alakası olduğunu takdirlerinize bırakıyorum... [/B]

58 Amsterdam 58 19.03.2014 08:37

Insallah yeni stad gelince daha guzel olur ama temizlik sart ve temizlik iman'dan gelir. Baska soze gerek yok

Turan 59 19.03.2014 08:47

Burayla ne ilgisi var ben anlamış değilim.

ş.usta 19.03.2014 09:25

[B]turan bey stadın içerisine mescit yapılmışsa statla alakası var. oraya mescit yapılmışsa temizliğide yapılacak belki sizin için önemli olmayabilir ama ben ve benim gibi namaz kılan insanlar için büyük önemi var.[/B]

Rallim58 19.03.2014 09:26

[QUOTE=Turan 59;903826]Burayla ne ilgisi var ben anlamış değilim.[/QUOTE]

[B]Stadyumun içerisinde bulunan herşeyin yiğidoya daha iyi hizmet verebilmesi için, nasıl ki "WC'lerde sular akmıyor" diye eleştiri var ise, bu konu da onun gibidir.[/B]

ready 19.03.2014 09:58

[B]4 eylül stadyumunda düzgün bir şey varmı giriş çıkışlarda yaşanılan rezaletler kombine kapıları tuveletlerde akmayan sular koltuklarda çamur deryaları güvenlik elemanların artistlikleri deveye sormuşlar boynun neden eğri o da nerem dogruki hesabı ben çok merak ediyorum bu kadar rezilliği görmüyorlarmı yoksa işlerinemi gelmiyor[/B]

astaravisa 19.03.2014 09:59

mescidi temiz saklamak çok zor olmasa gerek. ihmalkarlık sadece

ihtiyar yiğido 19.03.2014 11:05

[QUOTE=Turan 59;903826]Burayla ne ilgisi var ben anlamış değilim.[/QUOTE]

Sayın Turan bey bende mescit için niye böyle bir tepki verdin onu anlamış değilim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47.