![]() |
Forvette Rahat Değilim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43793&token=30521[/IMG]
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, kondisyon çalışmasının ardından çift kale maçla devam etti. Mehdi Taouil'in sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı koştuğu idmana, hafif sakatlığı bulunan Abdurrahman Dereli ve izinli Eren Aydın katılmadı. [B]Gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.[/B] Takım halinde iyi oynamaları durumunda Kayseri Erciyesspor maçını kazanabileceklerini belirten Chahechouhe, "Hedefimiz, Kayseri Erciyesspor maçından galip gelmek. İnşallah, iyi oynayıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi. [B]Kötü gidişatı bir an önce sonlandırmak istediklerini dile getiren Chahechouhe, şunları kaydetti: [/B] "Sezon başında takım halinde nasıl performans sergilediysek, bir an önce tekrar onu bulmamız lazım çünkü düşüşteyiz ve bir an önce bu düşüşten tekrar yükselişe geçmemiz lazım. John Utaka'nın sakatlığı, Rafik Djebbour'un takımdan ayrılması nedeniyle forvet olarak oynadım ve her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım. [B][U]Forvet, rahat ettiğim bir mevki değil[/U][/B]. Benim için gol atmak önemli ama en önemlisi takımın iyi olması." [B]AA[/B] |
Cevap: Benim Mevkim Değil
aatıf patlama yapıcak
|
Atıf gardaş bunu Carlos hocaya de :)
|
atıfım herkes aynı düşünce de bi Carlos anlamadı bunu!
|
Cevap: Forvette Rahat Değilim
yapacak bişey yok attıf yine oldoniden kat kat daha iyisin :)
|
carlos bilmiyormu oyuncuları ile sohbet etmiyormu sorun nerededir siz ne dusunuyorsunuz ne yaparsak daha iyi olur yani atıfın röpörtajı olmuş sivassporun belli başlı sorununun belgesi ee o zaman neden atıfı geri cekip forvete baska birini monte etmiyor (utaka sakat jebur yok elinde a.k.özgen var onada sans verilmiyor )bakalım bu acıklamasından sonra yıne forvet oynatılıcakmı.
|
Carlos hocanın son dönemlerdeki başarısızlığının sebebi forvetsiz oyun tarzından kaynaklanıyordu, mevkisinde oynatılmadığı içinde en büyük gol silahımız olan Aatıf başarılı olamıyordu, bu hafta çift forvetle oynar, Aatıf'da mevkisinde oynarsa belki eski günlerimize döneriz.
|
Carlos da mutlaka Aatıf'ın forvette rahat olmadığını biliyor ama elindeki oyunculara güvenmediği için onu oynatıyor. Bunun sorumlusu da iyi forvet transferi yapmayan yönetimdir.
|
Bu açıklamalarla Aatıf artık hocaya en büyük mesajını vermiş oldu. Gerçi bu mesajın verilmesine gerek yoktu Çünkü zaten bir forvet maç içerisinde taa orta sahaya gelerek top alıyorsa burda bir sıkıntı olduğu zaten belliydi. Utaka da iyileştiğine göre Utaka forvete Aatıf asıl mevkisine dönmeli
|
Bunu ikinci devre basından belli herkes görüyor ve biliyor, hatta sagır sultan bile duydu Atıfın forvet oynayamadıgını. Ama bir teknik ekip görüp, bu duruma müdahale etmedi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:03. |