![]() |
Sivasspor 3-2 Gaziantepspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43794&token=44507[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 29 Mart Cumartesi [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 13:30 [B]Maçın Hakemi:[/B] Ali Palabıyık [B]Bilet fiyatları:[/B] 5-10-15 TL |
Cevap: Sivasspor - Gaziantepspor
[B]Önemi artan maç. 3 puanı hatırlamamız lazım. Cicinho dönecek sanırım. Kontrolü de elden bırakmamak lazım. 3 puanla kendimize güvenimiz ve moralimiz tam yerine gelir. [/B]
|
bu mactan uzun zamandan sonra 3 puan bekliyorum
|
Merkez serefsizler kurulu bu hakemleri özellikle gönderiyor bize yaptiklari kiyimin ardindanda ödüllendiriliyorlar.
hic yoktan rakip cok iyi gözükmedi buda yeterli Özellikle Burhan i tebrik ediyorum takima cok cok müthis katkisi oluyor Bugün takimdaki oyuncularda bir bütünlük bi mücadele azmi vardi hic yoktan ilerisi icin bi kazanim. Navratil emekliligi doldurmus sezon sonunda emekleri icin tesekkür edilmeli. |
Sonunda 3 puanı bulacağımız maç geldi. Cicinho dönüyor maça da forvetle başlarız Utaka eğer gününde olursa maç bizim.
|
Bu macta da gol yiyecegimizi dusunuyorum..o yuzden beraberlik iyidir..
Simdi aydin efendi sansina gol atti ya artik lig bitene kadar ilk 11 de kalir.. |
Bu mac bizim olacagimizi düsünüyorum eger dogru forvetle baslarsak ( utaka,cihan veya aykut) cicinho dönerse burhanda daha etkili olur.bugün gördügümüz gibi italyan stili pek iyi degildi onun icin eski oyun stilimize dönmeliyiz..gaziantepte cenke ve traoreye özellikle dikkat etmeliyiz.. 3-1 bizim olacak bu mac
|
Yoksa o maç antep maçı mı...diyerek kendimi avutmak istiyorum:rolleyes:
|
Traore sarı kart sınırında Fenerbahçe maçında umarım sarı görür.En kritik oyuncusu Antep'in ,zor maç olacak ama yenmek zorundaydız.Bu maçtan 1 puan dahil alsak zaten zor olan Avrupa Ligi şansımız kalan zor maçlar nedeniyle imkansız hale gelecek.
|
nihayet vuslata ereceğim bu maçta
Bu yıl evimde ilk kez maç izleyeceğim Günü saati 24 saatlik iznimde çok iyi bir yere geldi Tff sonunda işime yaradın Sonraki hafta bursaya karşı da staddayim Iki hafta üst üste takımımı canlı izlemek büyük bi keyif olsa gerek Haydi yiğidolar bari benim hatrıma yenin şu antebi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:53. |