SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Da Costa Dönüyor (mu?) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37763)

Örükcülü 06.04.2014 20:25

Da Costa Dönüyor (mu?)

Sezonun 22. haftasın da oynadığımız ve tarihin sayfalarına kara bir leke olarak geçen 6-2'lik mağlubiyetle sonuçlanan Kasımpaşa maçını bitiminde hakeme küfür ettiği gerekçesiyle 6 maç ceza alan defansın golcü dinamiği Da Costa cezasını tamamlayarak, G.Saray maçında sahalarda olacak..

Defansta Navratil'in kapasitesizliği, Ümit'in beceriksizliği son 7 maçta 22 gol yememize ve sadece 4 puan toplayıp 17 puan kaybına neden oldu. Da Costa'nın defans için ne kadar önemli olduğu görülmektedir. Umarız, sakatsız, formda ve hırslı olarak sahalara döner ve 6 maçta bizi Avrupa'ay götürecek, haydi geçtik Avrupa'ya gitmeyi bizim yüreğimizi ferahlatacak sonuçlar almamıza yardımcı olur.

Yoksa 3 hafta sonra küme de kalma mücadelesi veren bir takım haline gelmek işten değil..

ihtiyar yiğido 06.04.2014 21:08

Cevap: Da Costa Dönüyor (mu?)

Da Costa'nın dönüşüyle takım eksiksiz olarak GS'ın karşısına çıkacak, öyle tahmin ediyorumki bu maçta Sivasspor GS yenerek çıkışa geçecek ve eski gücüne yeniden kavuşacak..

sivastatlıbelam 06.04.2014 21:10

dönsün artık adamım ,gs den pua alacağımıza inanıyorum.

izmirliyigido 06.04.2014 21:41

Da Costa döner, Utaka forvette görev alır, Kadir yedeğe çekilip Mehdi ile başlarsak o zaman G.Saray'ı yenebiliriz. Yoksa hikaye...

.

PETKOVİC 06.04.2014 21:57

Komutandan izin aldım hafta sonu memleketime geliyorum ve maça da gidiyorum Allahın izniyle acayip mutluyum :) 3 aydır hasret kaldım sizlere

58hsn58 06.04.2014 22:41

Insallah da costa akillanmistir ve gs macinda kendisini gosterir. Tff bizi avrupada istemiyor zaten, yine ona gore bir hakem verirler bizim maca. O yuzden oyuncularimiz akilli olmalari lagzim.

cengizzzhan58 06.04.2014 23:08

Costa inş tam formda dönerde kim kesilmeli acaba ümit mi navratil mi ? :/

58_Buğra_98 07.04.2014 07:35

Da Costa'nın dönüşü ile eksiğimiz tamamlanacak ve F. Bahçe'ye yaptığımız tarifeyi G.Saray'a da yaparak çıkışımızı başlatacağız.

Bu maçta alacağmız galibiyet bu güne kadar oynadığımız maçlardaki moral bozukluğumuzun tedavisi olacak.

PETKOVİC 07.04.2014 08:25

[QUOTE=izmirliyigido;905564]Da Costa döner, Utaka forvette görev alır, Kadir yedeğe çekilip Mehdi ile başlarsak o zaman G.Saray'ı yenebiliriz. Yoksa hikaye...

.[/QUOTE]

abi kadir cok hata yapıyor katılıyorum size de orta sahada en iyi basan rakibi en iyi yıpratan adamımız. bu tip adamlar rakibe ters gelir sürekli koşarak yıldırır. serseri mayın gibi napacağı belli olmuyor biliyorum ama onu bi kalemde silip atmayın lütfen. fenerbahcede mehmet topal da aynı şekilde saçma sapan paslar yapıyor ama her kademeye giren rakibi bozan takımın olmazsa olmazı. kadir ziya cicinho costa bu takımın iskeletini oluşturuyor. ofansta zaten forvetimiz oynadığı zaman gördük ki pozisyona giriyoruz gol ya da goller atıyoruz bu ilk yarıda da böyleydi dünyanın pozisyonunu yakalıyorduk ama defansta ve kalede sıkıntı yaşıyoruz. ümit sinirinden konsantre olamıyor navratil zaten costanın yokluğunda ağır kaldı geçen sene de biçok gol yedirmişti bize. uzun lafın kısası kadirden önce kaleci ve stoperlerimizi eleştirsek daha yerinde olur.. Saygılar izmirliyiğido abim :)

adres58 07.04.2014 09:58

Da costanın dönüyor olması bir nebze defansı toparlaması demek. Özellikle 4 gol yiyip 3 gol attığımız ve mağlup olduğumuz Bursa maçında bu durum bayağı nüksetti. Bizim sıkıntımız ne kadar gol kaçırsakta gol atmakta değil. Bir şekilde gol yada goller buluyoruz. Sıkıntı gol yemede. Eğer bu sıkıntıyı asgariye indirebilirsek bu ibre bize doğru döner. Ayrıca Da Costanın dönüşü bir nebze defansa özgüvende getirecektir. Tek çekincem önümüzdeki 6 maçlık bu kritik dönemeçte Da Costanın hiçbir şekilde gereksiz kart görmemesi olacak. Onun varlığı bile gerideki 4 oyuncuya aksediyor. Bu çok çok önemli. Bir sıkıntılı durumda orta sahamızın çok formsuz olması. Bursa maçında Kadir ve Ademde ki aşırı düşüş gözlerden kaçmadı. Buna acil önlem alınmalı. Dinlendirme amaçlı 1-2 maç bekletilmeli. Lakin burda da alternatifsizlik mevcut. Eğer Mehdi dönerseki her ne kadar orta saha oyuncusu olsada defansif özelliği zayıf olması elimizdeki kozları zayıflatıyor. Burada Hakana çok iş düşüyor. Değerlendirmesini tabiki teknik yönetim yapacak ama analizleride iyi yaparak şu Gs maçına iyi bir kadro ile çıkmak gerekiyor. Hala matematiksel olarak birşey kaybetmedik ve rahatız. Ha gayret deyip asılacaksak bazı şeyleri gözardı etmemeli ve performansımızın son zerresine kadar mücadele etmeliyiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11.